Sport

Eugen Neagoe, mesaj pentru Universitatea Cluj: „Va rămâne un club special pentru mine și aș vrea să mă înțeleagă că a trebuit să fac pasul ăsta”

Eugen Neagoe s-a întors la Cluj Napoca pentru a-i cere președintelui Radu Constantea încetarea de comun acord a contractului cu Universitatea Cluj pentru a putea semna cu Universitatea Craiova.

Eugen Neagoe pe Cluj Arena Eugen Neagoe pe Cluj Arena

 

Spre surprinderea tuturor, președintele clujenilor nu a fost de acord cu asta, iar Neagoe a plecat fără reziliere la Craiova. 


„Nu a fost de acord președintele Radu Constantea cu rezilierea amiabilă. Dar l-am înțeles, ne-am dat mâna și ne-am urat sărbători fericire. Nu am ce să comentez. Asta e situația. Vreau să le mulțumesc pentru colaborare. A fost o colaborare profesionistă. Suporterilor vreau să le mulțumesc din suflet. Universitatea va rămâne un club special pentru mine și aș vrea să mă înțeleagă că a trebuit să fac pasul ăsta. M-am simțit extraordinar de bine în familia Universității. Sper că lucrurile vor evolua în bine și suporterii să rămână lângă echipă, iar echipa să-i răsplătească, pentru că merită. Probabil o să-mi dau eu demisia, să denunț unilateral contractual”, a spus Neagoe, potrivit ProSport.

Întrebat dacă este adevărat că trebuie să returneze din banii primiți de la Universitatea Cluj, Neagoe a spus: 


„Nu, nu este adevărat. Nu s-a pus problema de așa ceva. A venit propunerea de la mine să reziliem, ceea ce bănuiesc că se va întâmpla. N-am vrut să ajungem la comisii. Am vrut să ne dăm mâna și să facem o hârtie pe cale amiabilă”.

Cât despre reproșurile că a dat mai mulți jucători afară, antrenorul Universității Cluj spune că nu e adevărat.


„Nu au plecat jucătorii respectivi. Nu a fost adevărat că i-am dat eu afară. Toată discuția a fost împreună cu conducerea clubului. Înainte să-i anunț pe băieti am vorbit cu conducerea clubului. Iar jucătorii nu au plecat. Dacă noul antrenor va dori să rămână, ei pot să rămână. Singurul care a reziliat a fost Romario Pires. Și cu el am rămas în relații foarte bune”, a încheiat Eugen Neagoe.

CITEȘTE ȘI:

„Cadou” neplăcut pentru „U” Cluj. Eugen Neagoe ar fi semnat deja cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe ar vrea să plece de la „U” Cluj. Reacția conducerii: „Dorește să plece la Universitatea Craiova”

Eugen Neagoe, „meci” cu firma care se ocupă de gazonul de pe Cluj Arena. „Acel băiat deștept mă mai face și mincinos, nu îi e rușine?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter