Sport

Negocieri încheiate cu Ioan Ovidiu Sabău? Ce se întâmplă la Universitatea Cluj

Prima rundă de negocieri dintre Ioan Ovidiu Sabău și oficialii Universității Cluj pentru preluarea postului de antrenor s-au încheiat luni.

Ioan Ovidiu Sabău. Sursă foto FC Universitatea Cluj Ioan Ovidiu Sabău. Sursă foto FC Universitatea Cluj

 

Ioan Ovidiu Sabău este antrenorul dorit de conducerea Universității Cluj. Aceasta este o dorință mai veche de-ale lui Radu Constantea, care a mai încercat și în trecut să-l facă pe Sabău să revină în antrenorat.


ProSport a aflat că Sabău a avut astăzi o primă rundă de negocieri cu președintele Universității Cluj. Cei doi au discutat datele unui posibile colaborări și condițiile de principiu în care Sabău ar prelua echipa în calitate de antrenor principal.

Fostul internațional al dori să-l aducă în staff-ul său pe Sandu Tăbârcă, care a activat inclusiv în cadrul FRF, fiind secretar general în Comisia Tehnică și secund la naționala under 21. Ca antrenor, acesta a mai pregătit Gloria Bistrița, Rapid și a fost director tehnic la Universitatea Craiova sau FC Brașov.


Marți este discuția hotărâtoare

Din sursele ProSport, discuția finală dintre Ioan Ovidiu Sabău și Radu Constantea va avea loc marți. În condițiile în care oficialul Universității Cluj și tehnicianul se vor pune de acord privind condițiile colaborării, Sabău ar urma să devină noul antrenor al Universității Cluj, cu un contract până la finalul sezonului, în care obiectivul va fi salvarea echipei de la retrogradare.


Eugen Neagoe, antrenorul care încă e legat de U Cluj, își dorește să plece la Universitatea Craiova, care-l vrea insistent pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi.

CITEȘTE ȘI:

Patronii l-au îndepărtat pe Ioan Ovidiu Sabău din fotbalul românesc: „Nu mă mai regăsesc”

Ioan Ovidiu Sabău are încredere în „U”: „O văd promovată pe Universitatea Cluj”

Ioan Ovidiu Sabău, la un pas să preia echipa națională a României

abonare newsletter