Sport

Un antrenor din „Generația de Aur” ar putea veni în locul lui Neagoe. Este o legendă pentru „U” Cluj

Universitatea Cluj este aproape să se despartă de Eugen Neagoe, antrenor care urmează să antreneze echipa sa de suflet, Universitatea Craiova.

Universitatea Cluj este aproape să se despartă de Eugen Neagoe, antrenor care urmează să antreneze echipa sa de suflet, Universitatea Craiova/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Universitatea Cluj este aproape să se despartă de Eugen Neagoe, antrenor care urmează să antreneze echipa sa de suflet, Universitatea Craiova/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Eugen Neagoe ar fi părăsit „U” Cluj pentru a fi antrenorul celor de la Universitatea Craiova. Acesta ar fi semnat deja cu echipa sa de suflet.

 


„U” Cluj ar putea să fie pregătită în partea a doua a stagiunii de Ioan Ovidiu Sabău, membru al „Generației de Aur” și de asemenea și fost jucător al formației, anunță Prosport.

CITEȘTE ȘI:
„Cadou” neplăcut pentru „U” Cluj. Eugen Neagoe ar fi semnat deja cu Universitatea Craiova
Eugen Neagoe ar vrea să plece de la „U” Cluj. Reacția conducerii: „Dorește să plece la Universitatea Craiova”

Potrivit sursei citate anterior, fostul internațional n-a mai antrenat de opt ani, după ce în 2014 a luat decizia de a se retrage din această meserie, dar recent și-a manifestat dorința de a reveni pe banca tehnică. 


„Mi-ar plăcea să revin în antrenorat, dacă aș găsi un proiect serios”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în urmă cu câteva săptămâni, la Prima Sport, unde este analist.

Sabău a fost managerul cu care Universitatea Cluj s-a reinventat din ligile inferioare, după ce fosta societate care manageria clubul a intrat în faliment. Fostul internațional și-a depus demisia după un baraj pentru promovare în prima ligă pierdut de Universitatea Cluj, asumându-și acel eșec. A fost și ultima funcție pe care Ioan Ovidiu Sabău a deținut-o în fotbal.


Un alt argument pe care se bazează oficialii Universității în tentantiva lor de a-l convinge pe fostul internațional să revină pe banca „alb-negrilor” este latura emoțională, Universitatea Cluj fiind echipa de suflet a lui Sabău, clubul unde a crescut ca jucător și unde și-a început cariera de antrenor.

CITEȘTE ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău are încredere în „U”: „O văd promovată pe Universitatea Cluj”

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit de fotbalul românesc: „Conducerea se bagă peste tine mereu, deși nu au jucat fotbal niciodată”

Ultimele Stiri
abonare newsletter