Sport

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit de fotbalul românesc: „Conducerea se bagă peste tine mereu, deși nu au jucat fotbal niciodată”

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit într-o intervenție telefonică la Digi Sport despre problemele fotbalului românesc și modul în care aleg conducătorii să trateze antrenori.

Sabău este omul care a pus o temelie serioasă la noul proiect al Universității Cluj, dar a recunoscut că nu se mai regăzește în noile idei din fotbalul românesc. Legenda lui „U” s-a plâns de influența prea mare din partea conducătorilor de club și obiectivele care se schimbă din mers.

„La început îți spun toți că ai mână liber, dar la un moment dat se bagă peste tine și simți cum ești dat la o parte. Tu începi să fii nemulțumit de situație și pare că tu ai o problemă, dar tot ce vrei este să fii lăsat să îți faci treaba. Oamenii din conducere vin și se bagă peste tine, deși ei nu au jucat fotbal niciodată și nu se price. Practic te aduc la echipă pentru că nu se price, dar apoi ești dat la o parte”, a declarat Sabău.


Ioan Ovidiu Sabău este unul dintre oamenii de fotbal cu cel mai respect din partea publicului. Sabău s-a remarcat mereu prin discreție și mult bun simț în aventurile pe care le-a avut la echipele din fotbalul românesc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter