Sport

Ianis Stoica nu dorește să vină la „U” Cluj: „Vreau să încercăm afară”

„U” Cluj s-a înțeles cu patronul FCSB-ului pentru împrumutul lui Ianis Stoica până la finalul sezonului. Însă atacantul preferă să meargă în străinătate.

Ianis Stoica în acțiune/FOTO: FCSB - Facebook Ianis Stoica în acțiune/FOTO: FCSB - Facebook

 

 


În urmă cu două săptămâni, Gigi Becali anunța că l-a cedat deja pe Ianis celor de la „U” Cluj: „L-am dat la Cluj. E bine să joace, n-avea loc la noi”. Însă fotbalistul nu ar dori să îmbrace tricoul „studenților”, preferând să ajungă la o echipă din străinătate.

 


Directorul sportiv al „U” Cluj, Gabi Giurgiu, credă că mutarea este una bună pentru ambele părți, doar că jucătorul așteaptă oferte venite și de la echipe de afară.

„Din punctul de vedere al FCSB-ului, împrumutul e OK, dar am înțeles că jucătorul mai așteaptă o variantă din afară. Sunt discuții, nu e nimic sigur, vom vedea în zilele sau săptămânile viitoare ce se va întâmpla exact”, a declarat acesta pentru gsp.ro.


Aceeași opinie o are și Anamaria Prodan, agenta acestuia. Cei doi au reînceput oficial colaborarea, după ce ar fi fost zvonit că Ianis ar fi semnat cu frații Becali.

„Ianis se gândea și la mine, că sunt ca mama lui, dar și să semneze cu frații Becali: «Mă amenință ăștia, nu mă mai lasă să joc». El mi-a zis că nu e adevărat că a semnat cu un alt impresar. 


A fost oricum jucătorul meu, nu contează ce declară ăștia, aveam contract cu el. Nu avea cum să iasă din contractul ăsta. S-a discutat despre U Cluj, i-am spus că FCSB vrea să-l dea împrumut la U Cluj. Ultimul mesaj de la el este: «Nu vreau să mă duc la „U” Cluj, vreau să încercăm afară». Oricum, trebuie să joace”, a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro.

Ianis Stoica, aproape de transfer în Franța

Din cauza sumei de transfer, Ianis Stoica a ratat un transfer în vară, în Franța. 


„Era o echipă din prima ligă care mă dădea după în Ligue 2, la Grenoble. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc. Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat 10 goluri, anul ăsta au venit jucători noi, e concurență mare și e greu”, a spus fotbalistul pentru gsp.ro.

Stoica nu mai prinde echipa de start la FCSB, fiind titular în acest sezon numai de 5 ori în toate competițiile. N-a marcat încă, după ce campionatul trecut înscria 7 goluri în 32 de partide. 

Becali a mai dezvăluit că a refuzat o ofertă pentru atacant, fiind indignat de propunerea primită.

„Am primit o ofertă de 550.000 de euro pentru Ianis Stoica. Au zis că dau banii în trei rate. Bă, sunteți nebuni? E un gunoi să îl las să plece în rate? Ce sunt, mă, găinar? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar. Vorbim de 550.000 de euro în rate”, a declarat Becali.

CITEȘTE ȘI:

Eugen Neagoe, discurs greu de digerat: „Penibil! Nici dacă vii de la cârciumă nu ai cum să faci asemenea prostii”. Mai mulți jucători de la „U” vor pleca!

Ianis Stoica, noul jucător al „U” Cluj! Gigi Becali l-a cedat „studenților”

Ultimele Stiri
abonare newsletter