Sport

Echipele Clujului, meciuri cruciale pentru calificare. Pe cine vor întâlni „U” și CFR în Cupa României

„U” Cluj și CFR vor disputa mâine meciurile decisive pentru calificarea mai departe din grupele Cupei României.

Jucătorii „U” și CFR/FOTO 1: FC Universitatea Cluj - Facebook FOTO 2: CFR Cluj 1907 - Facebook Jucătorii „U” și CFR/FOTO 1: FC Universitatea Cluj - Facebook FOTO 2: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


Cele două echipe ale Clujului se află în aceeași grupă în Cupa României, pe primele două poziții. CFR se află pe locul 1 cu 4 puncte și un golaveraj de +5, în timp ce „U” Cluj se află pe poziția a doua cu 4 puncte însă cu un golaveraj de +4. În spatele lor, Farul are 4 puncte cu un golaveraj de +2, iar Rapidul are doar 3 puncte. Ambele au șanse mari la calificare, un egal fiind suficient pentru a se califica amândouă.

 


„U” Cluj va avea de înfruntat echipa lui Adrian Mutu, Rapid București. În partida din campionat, Rapidul s-a impus pe Giulești cu scorul de 1-0. Meciul din Cupă va avea loc pe Cluj Arena, miercuri de la ora 20:00.

CFR Cluj va disputa partida contra celor de la Farul Constanța, rivala în batălia pentru titlu din Superligă. În partida din tur disputată în Gruia, elevii lui Gică Hagi i-au învins pe jucătorii antrenați de Dan Petrescu. Partida din Cupă va avea loc pe Stadionul „Orășenesc” Ovidiu.

CITEȘTE ȘI:

Doi jucători de la CFR Cluj, aleși în echipa etapei a 19-a Superligii

Final de meci la Ploiești: Petrolul – U Cluj 2-0, în etapa 19 din SuperLiga

Ultimele Stiri
abonare newsletter