Sport

Petrescu nu se poate baza pe patru jucători importanți în meciul cu Mioveni: „Ceva nu e în regulă”

CFR Cluj întâlneşte formaţia CS Mioveni, duminică, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Superligii. Antrenorul CFR-ului nu se poate baza pe 4 jucători împortanți.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: cfrclujofficial/ Instagram Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: cfrclujofficial/ Instagram

 

 


CFR Cluj întâlneşte echipa CS Mioveni, duminică, de la ora 18:00, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Superligii.

 


Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a confirmat faptul că nu se va putea baza pe patru jucători importanți la meciul cu CS Mioveni.

Ciprian Deac este suspendat, în timp ce Mario Camora, Karlo Muhar și Sergiu Buș sunt accidentați. Cel din urmă pare să fi ajuns la a 10-a sau a 11-a accidentare din acest sezon. 


Tehnicianul nu înțelege cum reușește acesta să se accidenteze atât de des, însă încep să apară tot mai multe semne de întrebare în mintea sa, cu privire la fotbalist.

„Primii doi căpitani sunt absenți. Unul e suspendat (Deac-n.red.), unul e accidentat (Camora-n.red.), iar cel mai în formă jucător, Muhar, e și el accidentat. Nu știu cât de grav e, dar sigur nu va fi la meciul ăsta.


Sper să reușim să facem un meci bun și fără ei. Am mai demonstrat-o, putem evolua fără orice jucător, sper să facem asta și duminică.

Sergiu Buș s-a reaccidentat, cred că e a 10-a sau a 11-a ruptură în acest sezon, ceva nu e în regulă”,  a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni.


 

CITEȘTE ȘI:

O poză cât o mie de cuvinte. Pe stadion chiar şi în ziua nunţii, din dragoste pentru CFR Cluj. Conducerea echipei: „Casă de piatră” FOTO

Petrescu, critici TĂIOASE la adresa jucătorilor CFR Cluj: „La iarnă pleacă TOȚI dacă nu fac față și nu joacă bine!”

Sărbătoare în Gruia: se împlinesc 115 ani de la fondarea CFR Cluj!

abonare newsletter