Sport

Petrescu, critici TĂIOASE la adresa jucătorilor CFR Cluj: „La iarnă pleacă TOȚI dacă nu fac față și nu joacă bine!”

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, și-a criticat jucătorii pentru atitudinea nepotrivită din meciul cu Dumbrăvița.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj/ FOTO: captură ecran youtube CFR Cluj Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj/ FOTO: captură ecran youtube CFR Cluj

Chiar dacă CFR Cluj a învins-o pe Dumbrăvița cu scorul de 5-0, în Cupa României, Dan Petrescu anunță măsuri radicale la campioana României în această iarnă.

 


 

CFR Cluj a avut mari probleme până să deschidă scorul. Ovidiu Hoban a înscris în minutul 50, iar în ultimele zece minute, CFR Cluj s-a dezlănțuit, profitând de șansă și au marcat Cephas Malele în minutul 81 și Daniel Bîrligea în minutele 87, 90, 90+1.


„Tot meciul am dominat, dar nu ne-am creat atâtea ocazii cât mi-aș fi dorit. Ei erau în 5-4-1, foarte bine organizați, agresivi. Singura ocazie mare a fost a lui Deac, în rest la faze fixe am fost penibili. De obicei, suntem buni.

Niciun jucător n-a făcut față la care am cerut. Dacă ai 10-15 cornere și n-ai nicio ocazie, le-am făcut degeaba azi dimineață.


Ultimele zece minute au fost ceea ce trebuie, dar cred că cei de la Dumbrăvița au căzut fizic și moral. Mă așteptam mai mult de la echipa mea, asta e clar. Mă bucur pentru Bîrligea, că a reușit un hat-trick.

N-am înțeles de ce a trebuit să vină pauză, să îi cert. Le-am spus de la început că va fi greu. Când intri pe teren și îmbraci tricoul echipei campioane, în fața propriilor suporteri, trebuie să faci mai mult, dacă vrei să rămâi aici. Dacă nu, la iarnă o să plece toți care n-au jucat bine și nu fac față. Dacă nu faci față, ce cauți aici, la CFR?”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei, citat de digisport.ro


 

CITEȘTE ȘI:

CSC Dumbrăvița - CFR Cluj, 0-5, în Cupa României

Momente de panică la meciul CFR Cluj - Dumbrăvița! Portarul bănățenilor a leșinat în timpul partidei. FOTO

Sărbătoare în Gruia: se împlinesc 115 ani de la fondarea CFR Cluj!

Ultimele Stiri
abonare newsletter