Sport

O poză cât o mie de cuvinte. Pe stadion chiar şi în ziua nunţii, din dragoste pentru CFR Cluj. Conducerea echipei: „Casă de piatră” FOTO

Mihai și Mihaela și-au unit destinele, vineri, și au ales să vină în cea mai importantă zi din viața lor pe stadionul din Gruia.

Mihai și Mihaela și-au unit destinele, vineri, și au ales să vină în cea mai importantă zi din viața lor pe stadionul din Gruia/ FOTO: CFR Cluj/Facebook Mihai și Mihaela și-au unit destinele, vineri, și au ales să vină în cea mai importantă zi din viața lor pe stadionul din Gruia/ FOTO: CFR Cluj/Facebook

 

 


Mihai și Mihaela și-au unit destinele, vineri, și au ales să vină în cea mai importantă zi din viața lor pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

 


Mirele a purtat un costum vișiniu care a fost asortat cu fularul echipei CFR Cluj.

Poza cu cei doi proaspăt căsătoriți a fost postată pe pagina de Facebook a CFR-ului, iar postarea a strâns peste o mie de reacții și foarte multe comentarii.


„Wooow felicitări, casă de piatră”, „Felicitări! Să fie fericiți!”, „Casă de piatră ,sănătate și bună înțelegere reciprocă!”, „Felicitări !!!Casă de piatră!!!Forza CFR Cluj!!!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

„Mihai și Mihaela și-au unit astăzi destinele și au ales să vină în Gruia pentru a se fotografia în cea mai importantă zi din viața lor pe stadionul echipei favorite!

Vă mulțumim de vizită, dragi CFR-iști și vă dorim casă de piatră!”, a transmis conducerea echipei CFR Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Emoționant! Un suporter „U” și-a cerut iubita în căsătorie la meciul cu CFR. A spus „DA!” VIDEO

CSC Dumbrăvița - CFR Cluj, 0-5, în Cupa României

Ultimele Stiri
abonare newsletter