Sport

Momente de panică la meciul CFR Cluj - Dumbrăvița! Portarul bănățenilor a leșinat în timpul partidei. FOTO

Au fost momente de panică la partida dintre Dumbrăvița și CFR Cluj, disputat pe terenul ardelenilor, în grupele Cupei României. Portarul bănățenilor a leșinat pe teren după ce s-a lovit cap în cap cu Mistrati.

Au fost momente de panică la partida dintre Dumbrăvița și CFR Cluj, disputat pe terenul ardelenilor, în grupele Cupei României/ FOTO: captură ecran digisport.ro Au fost momente de panică la partida dintre Dumbrăvița și CFR Cluj, disputat pe terenul ardelenilor, în grupele Cupei României/ FOTO: captură ecran digisport.ro

 

 


 

CSC Dumbrăvița și CFR Cluj s-au întâlnit, joi, în runda secundă a grupei C din Cupa României. Meciul se dispută chiar în aceste momente pe stadionul din Gruia.


 

În minutul 35, Vito Hammershøj Mistrati urmărea un balon înalt în careul celor de la Dumbrăvița, iar fotbalistul de la CFR Cluj a vrut să reia cu capul, însă s-a ciocnit cu portarul Robert Mikloș.


Mistrati nu a pățit nimic, însă portarul bănățenilor s-a prăbușit pe gazon și și-a pierdut cunoștința pentru câteva minute. Jucătorii celor de la CSC Dumbrăvița s-au speriat și au chemat imediat echipa medicală pe teren.

Aceștia au intervenit imediat și au solicitat accesul ambulanței. În cele din urmă, portarul celor de la Dumbrăvița a fost scos de pe teren pe targă după ce i-a fost montat un guler cervical.


„Meciul din Cupa României - în urma unei ciocniri cu un alt jucător, portarul echipei Dumbrăvița a fost transportat de către un echipaj SMURD pentru investigații medicale  la UPU Cluj. La momentul transportului, portarul era conștient și cooperant”, a declarat pentru monitorulcj.ro ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Sărbătoare în Gruia: se împlinesc 115 ani de la fondarea CFR Cluj!

Îngeri păzitori! Doi chirurgi din Israel, salvatorii bărbatului care a intrat în stop cardiac la meciul CFR Cluj-Slavia: „Nu ne-am gândit de două ori”

Ultimele Stiri
abonare newsletter