Sport

CSC Dumbrăvița - CFR Cluj, 0-5, în Cupa României

CSC Dumbrăvița și CFR Cluj s-au întâlnit, joi, în runda secundă a grupei C din Cupa României.

sursă foto Facebook Fotbal Cluj CFR Cluj 1907 Cluj sursă foto Facebook Fotbal Cluj CFR Cluj 1907 Cluj

 

CFR Cluj a făcut scorul fazei grupelor în Cupa României. 


CFR Cluj a învins-o pe CSC Dumbrăvița, scor 5-0, în Cupa României.

Ovidiu Hoban (39 de ani) a adus campioana în avantaj cu un o execuție superbă. Imediat după pauză, a trimis direct în vinclu, de la marginea careului.


Cephas Malele, „ratangiul de serviciu” a, s-a revanșat în minutul 81. Servit excelent de Ciprian Deac, a tras tare, imparabil, din câțiva metri.

Dumbrăvița n-a mai avut energie, iar finalul partidei a fost un asediu la poarta divizionarei secunde. Bîrligea a reușit o performanță unică, un hattrick marcat între minutele 87 și 90+1.


Clipe de panică. Portarul Robert Mikloș, transportat la spital 

Robert Mikloș (23 de ani), portarul celor de la CSC Dumbrăvița, a primit o lovitură teribilă în minutul 35 al meciului cu CFR Cluj, din Cupa României Betano. A rămas inert pe gazon și a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor.

Robert Mikloș a fost ireproșabil în prima jumătate de oră a disputei cu CFR Cluj. În minutul 35 a ieșit pe o centrare din flancul drept al atacului „feroviar”, a respins mingea, apoi a fost izbit violent de Vito Hammershoy-Mistrati, o lovitură cu capul în zona tâmplei.


Mikloș a rămas inert pe gazon. Colegii au observat situația și au făcut semne disperate către medicii prezenți la stadion. Până la apariția oamenilor de pe Ambulanță, Eduard Amariei și Ovidiu Hoban s-au apropiat de el și au încercat să îl poziționeze într-un mod cât mai sigur.

După aproximativ 5 minute de îngrijiri acordate pe gazon, Mikloș a fost transportat pe targă la Ambulanță, apoi către spital. Imaginile prezentate de televiziuni au arătat că Robert își mișca mâinile și era conștient.


Alexandru Ciui (28 de ani) a intrat în locul lui, iar partida de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” a fost reluată. 

Din grupa C a Cupei României mai fac parte Rapid, Farul, CSM Alexandria și U Cluj.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj, victorie clară în Cupa României. „Șepcile roșii” au urcat pe primul loc în grupă

„U” Cluj – CFR, 1-1, derby în Cupa României. „Șepcile roșii" au egalat printr-un autogol

U-BT Cluj a pierdut meciul cu Dinamo București din Cupa României. Silvășan: „Șansele la calificarea în Final 8 au scăzut”

Ultimele Stiri
abonare newsletter