Sport

Ce șanse are CFR să învingă Lazio? Neluțu Varga: „Este o echipă puternică, dar care poate fi bătută. Nu suntem demoralizați.”

Finanțatorul CFR-ului, Ioan Varga, este încrezător în șansele echipei sale în duelul cu biancocelestii din primăvara europeană. Mulți analiști însă sunt pesimiști din cauza diferenței enorme de valoare a celor două loturi.

CFR vs Lazio / FOTO: CFR Cluj - Facebook CFR vs Lazio / FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Formația lui Dan Petrescu îi va întâlni pe romanii de la Lazio în dublă manșă în șaisprezecimilie Conference League. Patronul echipei, Neluțu Varga este încrezător în aptitudinile de antrenor ale bursucului și în abilitatea conducerii de a efectua transferurile de care este nevoie pentru întărirea lotului.

 


„(Lazio-n.red.) Este o echipă puternică, dar care poate fi bătută. Nu suntem demoralizați. Îmi doresc să mai luăm 3-4 jucători în atac și să creștem nivelul echipei. 

Nu cred că ne calificam cu un alt antrenor. Mă felicit în continuare pentru că l-am ținut (pe Dan Petrescu-n.red.) la echipă. Este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimul timp”, a declarat Ioan Varga pentru prosport.ro.


Finanțatorul a sărbătorit calificarea CFR-ului după meciul cu kosovarii de la Ballkani într-un mod neconvențional, dat fiind dietă strictă pe care o urmează după accidentul vascular suferit în această vară.

„Am sărbătorit cu ceai. Am băut mai multe ceaiuri. Este o performanță importantă și pentru mine. Îți dă motivație și suflu. 


Este un câștig financiar, dar și pe plan sportiv este o realizare importantă. Clubul evoluează, câștigă la capitolul imagine, jucătorii devin mai interesanți pentru alte cluburi”, a mai declarat omul de afaceri.

Meciul tur din Conference Leauge se va disputa pe „Stadio Olimpico” din Roma, în data de 16 februarie a anului viitor, meciul retur având loc la Cluj, în data de 23 februarie.


Articol scris de Paul Chirciu.

CITEȘTE ȘI:

Dumitru Dragomir nu dă nicio șansa CFR-ului în fața celor de la Lazio: „Va juca fără presiune și o să fie 0-2 în loc de 0-5”

Ilie Dumitrescu crede în șansele CFR-ului în dubla cu Lazio: „Am văzut ce înseamnă forţa grupului de la CFR Cluj”

Dublă de foc cu Lazio Roma pentru CFR Cluj, în Conference League!

Ultimele Stiri
abonare newsletter