Sport

Dublă de foc cu Lazio Roma pentru CFR Cluj, în Conference League!

CFR Cluj va disputa partida din șaisprezecimile Conference League cu italienii de la SS Lazio.

Tragere la sorți Conference League / FOTO: Captură Ecran - UEFA TV Tragere la sorți Conference League / FOTO: Captură Ecran - UEFA TV

 

 


În urma tragerii la sorți a șaisprezecimilor Conference League organizată luni, CFR Cluj va întălni formația italiană SS Lazio.  Echipa din Roma a avut un parcurs bun în Europa League, terminând pe locul trei în grupă la egalitate de puncte cu primele două echipe dar cu un golaveraj mai slab.  

 


În campionat, elevii lui Maurizio Sarri au parcurs o stagiune bună până în prezent. Biancoceleștii ocupă locul al treilea în Serie A, la 8 puncte în spatele liderului Napoli, învingând în ultima etapă rivala locală AS Roma cu scor 1-0.

Tragerea la sorți este una ghinionistă pentru CFR Cluj, SS Lazio fiind cel mai greu adversar posibil pentru feroviari. Cel care a decis soarta elevilor lui Dan Petrescu a fost Vladimír Šmicer. Cehul a jucat o bună parte a carierei la Liverpool, fiind unul dintre protagoniștii „Miracolului de la Instanbul”, marcând unul dintre cele trei goluri care au adus revenirea cormoranilor în finala Champions League.


CFR Cluj va disputa primul meci din dubla cu Lazio, pe „Stadio Olimpico” din Roma, în data de 16 februarie, manșa retur având loc pe 23 februarie pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

 


Articol scris de Paul Chirciu.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj își află luni adversara din primăvara europeană. Posibilii adversari ai „feroviarilor”

CFR Cluj, amendată cu 10.000 de euro din cauza comportamentului rasist de la meciul cu Slavia Praga, din Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter