Sport

Transferuri surpriză pentru CFR Cluj după calificarea în primăvara europeană. Balaj: „Cât mai multe puncte pentru fotbalul românesc”

CFR Cluj a scris istorie joi seară și s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Conference League. Cristi Balaj pregătește transferuri pentru primăvara europeană.

CFR Cluj a scris istorie joi seară și s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Conference League. Cristi Balaj pregătește transferuri pentru primăvara europeană/ FOTO: captură ecran video Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/Facebook CFR Cluj a scris istorie joi seară și s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Conference League. Cristi Balaj pregătește transferuri pentru primăvara europeană/ FOTO: captură ecran video Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/Facebook

 

 


CFR Cluj a jucat meciul cel mai important al sezonului în cupele europene. În confruntarea cu echipa kosovară Ballkani, echipa lui Dan Petrescu a câștigat cu 1-0 și a obținut calificarea în şaisprezecimile Conference League.

 


CFR Cluj a încheiat Grupa G cu 10 puncte, pe locul doi, după Sivasspor, care a strâns 11 puncte.

Balaj: „E o calificare care aduce și provocări”

Președintele echipei CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat că sunt pregătite deja transferuri pentru această iarnă, în tentativa de a ajunge în optimile de finală ale Conference League.


„Așteptăm primăvara cu speranțe. Avem de muncit, e o calificare care aduce și provocări. Există anumite responsabilități, trebuie să dezvoltăm în continuare acest club. Trebuie să ne bucurăm pentru ziua de azi. Felicit băieții, felicit staff-ul tehnic și suporterii. Stadionul a fost la înălțimea performanței obținute.

Să îți asumi responsabilitatea executării unei lovituri de pedeapsă înseamnă că ai calitate. Chiar dacă a ratat, faptul că a ieșit în aplauzele întregului stadion spune multe despre imaginea pe care o are Deac la acest club.


Ne-a cântat cineva înainte melodia «Vine, vine primăvara». Eu n-am voce, ca să o reproduc, dar probabil că mâine va fi un hit această melodie în cadrul evenimentului. Deja noi muncim la transferuri și nu facem nimic întâmplător. Important este să aducem cât mai multe puncte pentru fotbalul românesc.

Patronul a fost la meci, este fericit, a felicitat echipa. Anul acesta, situația financiară arată mult diferit față de ce am găsit”, a spus Cristi Balaj, citat de digisport.ro


 

CITEȘTE ȘI:

Care sunt posibilele adversare pentru CFR Cluj în play-off-ul optimilor Europa Conference League

Boc, după ce CFR s-a calificat în primăvara europeană: „E o victorie extraordinară a României, o bucurie a Clujului”

Dan Petrescu, după calificarea CFR Cluj: Vom merge mai departe în această competiție, indiferent de adversar

Istoria CFR Cluj în primăverile europene. Meciuri cu Manchester United, Galatasaray sau Inter

CALIFICARE. Campioana României, CFR Cluj, vede primăvara europeană

Simbolul CFR-ului, Tony da Silva, a asistat la calificarea europeană a fostei echipe

Ultimele Stiri
abonare newsletter