Sport

Simbolul CFR-ului, Tony da Silva, a asistat la calificarea europeană a fostei echipe

La meciul cu FC Ballkani, în tribune s-a aflat şi un fost jucător al clujenilor, Tony Da Silva.

Tony da Silva și Cristi Panin. Sursă foto Facebook Fotbal Club CFR 1907 Cluj Tony da Silva și Cristi Panin. Sursă foto Facebook Fotbal Club CFR 1907 Cluj

 

Anthony „Tony” da Silva, fostul fundaș dreapta al lui CFR Cluj, a dezvăluit că în 2007, înainte de a semna cu „feroviarii”, a fost extrem de aproape să ajungă în curtea rivalei FCSB.


Poreclit „Pitbull” pentru agresivitatea sporită pe care o etala în teren, portughezul a oferit detalii despre cum un telefon primit de la Antonio Semedo i-a schimbat complet traiectoria carierei. 

Fostul fundaș dreapta, acum retras din activitate, a jucat pentru CFR Cluj între 2007 și 2010. A cucerit două titluri, trei Cupe și două Supercupe ale României alături de formația din „Gruia”, fiind unul dintre cei mai de succes străini din istoria clubului. 


CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul pentru optimile de finală ale competiţiei de fotbal Europa Conference League, după ce a învins formaţia kosovară FC Ballkani cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadion „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, clasându-se pe locul secund în Grupa G.

În clasamentul final, Sivasspor a ocupat primul loc, cu 11 puncte, urmată de CFR Cluj, 10 puncte, Slavia, 8 puncte, Ballkani, 4 puncte.


Câştigătoarele grupelor din Europa Conference League se califică direct în optimile de finală, iar formaţiile clasate pe locul secund dispută baraje pentru optimi cu echipele de pe locul al treilea din grupele Europa League.

CFR merge mai departe, în ciuda unui debut slab de campanie, cu remiză în Kosovo (1-1) şi înfrângere acasă cu Sivasspor (0-1).


Meciurile din play-off-ul pentru calificarea în optimile competiţiei se vor juca pe 16 şi 23 februarie. Tragerea la sorţi este programată luni, la Nyon.

CITEȘTE ȘI:

Tony da Silva şi Bjelanovic au plecat de la CFR Cluj

Dan Petrescu speră la un miracol înaintea meciului cu Ballkani din Conference League: „Este o cursă infernală pentru noi”

CFR Cluj, inclusă în topul celor mai în formă echipe ale momentului din Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter