Sport

Neluțu Varga promite o surpriză pentru CFR Cluj dacă câștigă meciul din Turcia: „Am încredere în echipă și în Dan”

Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga, promite o surpriză substanțială dacă Campioana României va reuși să treacă mai departe după meciul de joi seara din Turcia.

Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga, promite o surpriză substanțială dacă Campioana României va reuși să treacă mai departe după meciul de joi seara din Turcia/ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga, promite o surpriză substanțială dacă Campioana României va reuși să treacă mai departe după meciul de joi seara din Turcia/ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook

 

 


Cu o victorie în Turcia, CFR Cluj poate obține calificarea în primăvara Conference League, iar patronul Neluțu Varga anunță că este gata să ofere o primă consistentă în cazul în care obiectivul va fi îndeplinit.

 


Finanțatorul campioanei a însoțit echipa în Turcia și anunță că jucătorii sunt cu banii la zi și motivați să obțină un nou rezultat important în competițiile europene.

În meciul tur dintre CFR Cluj și Sivasspor, turcii s-au impus la limită, scor 1-0.


Neluțu Varga: „Am încredere în echipă și în Dan”

„Ne dorim foarte mult o victorie sau măcar un egal. Cred că va fi un rezultat pozitiv, am încredere în echipă și în Dan, în mod special. Datorită muncii lor, cred că vom ajunge acolo unde ne dorim.

Cred că a avut un impact foarte important și faptul că m-au văzut lângă ei. Dorința noastră e să fim cât se poate de corecți față de ei. Cred că și banii contează, până la urmă pentru asta joacă.


Anul ăsta ne-am dorit foarte mult să ajungem în Champions League sau măcar în Europa League. Cu siguranță, dacă vor trece de grupe, vor avea o primă. Și dacă vor face mâine o surpriză plăcută, o să le mai facem o bucurie.

Dan Petrescu 100% rămâne la Cluj, îl susținem până la capăt. Cred că vor face un lucru bun anul ăsta”, a spus Ioan Varga, pentru Pro TV.


Campioana României se poate califica dacă obține o victorie în următoarele două partide, cu Sivasspor și Ballkani.

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, CFR Cluj: „Cu Sivasspor jucăm la victorie, sper să avem mai mult noroc decât în tur”

Fostul președinte al LPF a făcut pariu că CFR Cluj se va întoarce din Turcia cu 3 puncte: „Dan Petrescu nu pierde”

Îngeri păzitori! Doi chirurgi din Israel, salvatorii bărbatului care a intrat în stop cardiac la meciul CFR Cluj-Slavia: „Nu ne-am gândit de două ori”

abonare newsletter