Sport

Fostul președinte al LPF a făcut pariu că CFR Cluj se va întoarce din Turcia cu 3 puncte: „Dan Petrescu nu pierde”

FCSB și CFR Cluj joacă joi în runda a cincea din grupele Conference League. CFR Cluj are șanse mari de calificare în meciul de joi.

FCSB și CFR Cluj joacă joi în runda a cincea din grupele Conference League. CFR Cluj are șanse mari de calificare în meciul de joi/ FOTO: Sport.ro/Facebook FCSB și CFR Cluj joacă joi în runda a cincea din grupele Conference League. CFR Cluj are șanse mari de calificare în meciul de joi/ FOTO: Sport.ro/Facebook

 

 


Joi, de la ora 22:00, CFR Cluj joacă în deplasare cu Sivasspor. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, în fruntea Grupei G. 

 


De asemenea, de la ora 19:45, FCSB joacă în deplasare cu Anderlecht. Bucureștenii sunt ultimii în Grupa B, cu un singur punct.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este convins că ambele echipe vor obține rezultate bune joi, în Conference League. Fostul şef de la Ligă a făcut chiar un pariu, fiind sigur că trupa lui Dan Petrescu se va întoarce cu cele trei puncte din Turcia.


„Am mare încredere în CFR și acum văd că vine pe turnantă și Steaua (FCSB-n.red.), dar s-au trezit târziu. Sunt pe drumul cel bun. Păcat că au făcut tâmpenia aia, când au zis că nu-i interesează meciurile.

Pot să fac și un pariu că Dan Petrescu nu pierde la turci. Omul sfințeste locul, e antrenor, are rezultate”, a spus Dumitru Dragomir la Pro Arena, citat de digisport.ro.


 

CITEȘTE ȘI:

Îngeri păzitori! Doi chirurgi din Israel, salvatorii bărbatului care a intrat în stop cardiac la meciul CFR Cluj-Slavia: „Nu ne-am gândit de două ori”

Gigi Becali, laude neașteptate pentru Dan Petrescu: „Lumea spunea că nu joacă nimic CFR Cluj. Eu nu văd așa"

CFR Cluj, inclusă în topul celor mai în formă echipe ale momentului din Conference League

abonare newsletter