Sport

Petrescu, înaintea meciului de la Mediaș cu Petrolul Ploiești: „Trei jucători foarte importanți nu îi avem la dispoziție”

CFR Cluj și Petrolul Ploiești se întâlnesc în etapa cu numărul 12 a Ligii 1. Partida este programată, sâmbătă, 1 octombrie, la Mediaș. CFR Cluj a fost nevoită să meargă la Mediaș pentru a-și disputa meciurile considerate „acasă”, până la finalizarea lucrărilor de montare a noului gazon în Gruia.

CFR Cluj și Petrolul Ploiești se întâlnesc în etapa cu numărul 12 a Ligii 1/ FOTO: CFR Cluj CFR Cluj și Petrolul Ploiești se întâlnesc în etapa cu numărul 12 a Ligii 1/ FOTO: CFR Cluj

 

 


CFR Cluj va evolua, sâmbătă, la Mediaș în compania echipei Petrolul Ploiești, una dintre echipele revelație ale acestui sezon din SuperLigă. 

 


Prahovenii sunt pe loc de play-off, însă vin după o serie de două înfrângeri consecutive.

Dan Petrescu, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă care este cea mai mare nemulțumire a sa cu privire la acest joc.


„De data aceasta nu este cazul să folosesc două echipe diferite, pentru că jucăm sâmbătă cu Petrolul și joi în Conference League, avem cinci zile între jocuri. Din păcate trei jucători foarte importanți din ultimele sezoane nu îi avem la dispoziție, Burcă și Bordeianu, ambii accidentați, și Păun a plecat în Israel. Deci nu mai avem aceleași soluții, multe, cum aveam înainte ca să facem două echipe.  

Am pregătit bine meciul, jucătorii care s-au antrenat au făcut-o foarte bine, singurul lucru care mă deranjează este că nu jucăm acasă pentru tot timpul CFR acasă are forță diferită, dar în același timp era important să schimbăm gazonul. Era altceva dacă jucam acasă, dar era și obligatoriu să schimbăm gazonul, ca să jucăm un fotbal de calitate.


Ei vin după două înfrângeri, noi am câștigat ultimele 3 meciuri în campionat și vrem să continuăm pe trendul acesta (...) Petrolul e surpriza plăcută a acestui campionat, ei și Sibiul. Antrenorul a pus foarte bine echipa în teren, au adus jucători importanți, lideri, Tamaș, Seto, Grozav, au o echipă foarte bună. Meciul va fi decis de un mic detaliu, la fel ca la FC Argeș”, a declarat Dan Petrescu.

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, nu înțelege noul format din Cupa României: „Nu vreau să critic, dar e ceva ciudat”

Cum arată stadionul din Gruia? Când va avea loc primul meci al CFR-ului pe noul gazon. FOTO

Suporterii CFR pun gaz pe foc. Ce spun despre U-iști: „Chiriași cu pretenții de proprietari”

CFR a cerut oficial să joace pe Cluj Arena. Care va fi mișcarea lui Tișe?

abonare newsletter