Sport

Suporterii CFR pun gaz pe foc. Ce spun despre U-iști: „Chiriași cu pretenții de proprietari”

După ce suporterii echipei „U” Cluj nu au acceptat ca rivalii echipei să joace pe stadionul Cluj Arena a venit rândul suporterilor CFR să pună gaz pe foc.

După ce suporterii echipei „U” Cluj nu au acceptat ca rivalii echipei să joace pe stadionul Cluj Arena a venit rândul suporterilor CFR să pună gaz pe foc/ FOTO: Facebook - A.I.S.C.P După ce suporterii echipei „U” Cluj nu au acceptat ca rivalii echipei să joace pe stadionul Cluj Arena a venit rândul suporterilor CFR să pună gaz pe foc/ FOTO: Facebook - A.I.S.C.P

 

 


Suporterii „U Cluj au transmis, miercuri, un mesaj direct în care ei nu acceptă ca rivalii echipei, CFR Cluj să joace pe stadionul Cluj Arena meciul din SuperLigă împotriva celor de la Petrolul Ploiești, meciul fiind programat pentru data de 1 octombrie.

 


Amenințările făcute de Peluza Șepciile Roșii nu i-a lăsat neclintiți pe suporterii echipei CFR Cluj.

Asociația Independentă a Suporterilor „CFR 1907 Cluj” de Pretutindeni a transmis pe pagina lor oficială de Facebook un mesaj în care le reamintesc U-iștilor că stadionul Cluj Arena este al clujenilor și ei plătesc doar chirie.


„Chiriași cu pretenții de proprietari...

Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Au reușit să ducă o dată în faliment societatea care administrează Cluj Arena, se pregătesc pentru a doua oară. Sunt curios care este opinia Consiliul Județean Cluj și a domnului Tișe în această situație, dar și a clujenilor de rând care  suportă din propriul buzunar mofturile de latifundiari ale acestor băiețași.


Din păcate pentru ei, acela va fi pentru totdeauna stadionul clujenilor, iar ei vor fi pe vecie chiriași.

Cât despre noi, Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, v-ați întrebat măcar dacă noi ne dorim să jucăm acolo? Cu siguranță nu și ați ales comoditatea, în loc să fiți inteligenți în această alegere.


Hai CFR!!!”, a transmis A.I.S.C.P

Gazonul stadionului din Gruia a fost decopertat

CFR Cluj a început ieri decopertarea gazonului de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca

Așa cum conducerea clubului a anunțat în ultimele zile, CFR Cluj profită de pauza competițională provocată de meciurile internaționale și schimbă gazonul de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, vizibil degradat în perioada recentă.

„Gazonul s-a degradat incredibil de mult în doar 5 zile. Am chemat specialiști, care au spus că este vorba despre o boală din cauza condițiilor: meteo, ploi, temperaturi ridicate, umiditate. Boala a evoluat galopant și am pierdut o mare parte din gazon”, a precizat Cristi Balaj, președinte CFR Cluj, pe 14 septembrie.

Ca urmare a lucrărilor de la stadion, CFR Cluj nu va putea juca pe arena obișnuită meciul cu Petrolul din etapa 12 a SuperLigii, programat pe 1 octombrie.

Prima variantă a CFR-ului pentru găzduirea meciului cu Petrolul este Cluj Arena, stadionul rivalei din oraș, „U”. 

 

CITEȘTE ȘI:

Amenințări directe. Fanii lui „U” nu acceptă ca CFR să joace pe Cluj Arena: „Ne asumăm orice”

CFR a cerut oficial să joace pe Cluj Arena. Care va fi mișcarea lui Tișe?

Emil Boc, așteptări mari pentru meciul dintre rivalele orașului, „U” Cluj și CFR: „Mă adresez ambelor cluburi și ambelor galerii”

abonare newsletter