Sport

CFR a cerut oficial să joace pe Cluj Arena. Care va fi mișcarea lui Tișe?

CFR Cluj a început ieri decopertarea gazonului de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. Operațiunea o va costa pe campioana României 300.000 de euro.

sursă foto Facebook Cluj Arena sursă foto Facebook Cluj Arena

 

Așa cum conducerea clubului a anunțat în ultimele zile, CFR Cluj profită de pauza competițională provocată de meciurile internaționale și schimbă gazonul de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, vizibil degradat în perioada recentă.


„Gazonul s-a degradat incredibil de mult în doar 5 zile. Am chemat specialiști, care au spus că este vorba despre o boală din cauza condițiilor: meteo, ploi, temperaturi ridicate, umiditate. Boala a evoluat galopant și am pierdut o mare parte din gazon”, a precizat Cristi Balaj, președinte CFR Cluj, pe 14 septembrie.

Ca urmare a lucrărilor de la stadion, CFR Cluj nu va putea juca pe arena obișnuită meciul cu Petrolul din etapa 12 a SuperLigii, programat pe 1 octombrie.


„Vișiniii” vor reveni acasă la următoarea partidă pe teren propriu, în Conference League, cu Slavia Praga, programată pe 13 octombrie.

Prima variantă a CFR-ului pentru găzduirea meciului cu Petrolul este Cluj Arena, stadionul rivalei din oraș, U. 


CFR a făcut o cerere la Consiliul Județean Cluj, administratorul stadionului, pentru închirierea acestuia, mai ales că U Cluj are meci în deplasare în etapa 12 de campionat. Reprezentanții campioanei așteaptă acum răspunsul din partea CJ, potrivit gsp.ro.

Dacă le va fi refuzat accesul pe Cluj Arena, cei de la CFR au două variante de rezervă, Mediaș și Sf. Gheorghe.

CITEȘTE ȘI:

Stadionul Cluj Arena va fi împânzit de chioșcuri!

Cluj Arena va găzdui două meciuri de fotbal ale naționalei de tineret a României

Emil Săndoi, despre meciurile naționalei de tineret de pe Cluj Arena: „Întâlnim două dintre cele mai puternice selecţionate din Europa ”

abonare newsletter