Sport

Săptămâna Europeană a Sportului începe în câteva zile în Cluj-Napoca

În câteva zile va începe Săptămâna Europeană a Sportului la Cluj-Napoca. Vor fi organizate acțiuni și evenimente sportive în mai multe locații din oraș.

Copil cu bicicleta, de Săptămâna Europeană a Mobilității / Foto: Facebook - Fugi in curtea scolii Copil cu bicicleta, de Săptămâna Europeană a Mobilității / Foto: Facebook - Fugi in curtea scolii

 

 


În perioada 23-30 septembrie, la Cluj-Napoca va avea loc Săptămâna Europeană a Sportului.

 


Săptămâna Europeană a Sportului este o inițiativă a Comisiei Europene menită să promoveze sportul și activitatea fizică în întreaga Europă sub motto-ul #BeActive.

În fiecare an, Săptămâna Europeană a Sportului promovează un stil de viață mai activ și mai sănătos pentru milioane de oameni din Europa și nu numai.


Această inițiativă are ca obiectiv conștientizarea importanței unui stil de viață activ pentru toată lumea și este concepută să le ofere oamenilor o „trambulină” către viața activă, anunță Primăria Cluj-Napoca.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca se alătură inițiativei și organizează în parteneriat cu asociațiile și cluburile sportive acțiuni și evenimente sportive în diverse locații din oraș.

CITEȘTE ȘI:

O stradă din centrul Clujului devine PIETONALĂ, de Săptămâna Europeană a Mobilității

Surpriză pentru călătorii din Cluj. Concert spontan într-un autobuz din municipiu. VIDEO

Boc a renunţat la maşină şi a mers pe jos la primărie, pentru a marca Săptămâna Mobilităţii

abonare newsletter