Sport

Petrescu zâmbește după victoria cu Universitatea Craiova. Rădoi acuză după 0-2 cu CFR Cluj

CFR Cluj a câștigat toate cele trei puncte în meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 2-0, din cadrul etapei a zecea în Liga 1.

 

CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.


CFR a deschis scorul cu un şut de la distanţă, prin mijlocaşul croat Karlo Muhar (17), iar autogolul lui Valerică Găman (27), care l-a surprins pe David Lazar cu o pasă înapoi, acesta fiind ieşit din poartă, a închis tabela.

Universitatea a controlat jocul după pauză şi-a creat ocazii de a marca, însă nu a reuşit acest lucru.


Echipa antrenată de Mirel Rădoi a pierdut ultimele două meciuri jucate în deplasare. CFR Cluj are două victorii consecutive, ambele acasă.

Mirel Rădoi, antrenorul oltenilor, a criticat la final strategia de joc a adversarilor și a acuzat maniera de arbitraj a lui Andrei Chivulete, fără să indice însă vreo eroare concretă a „centralului” din București.


„Sunt supărat și pentru rezultat, dar și pentru greșelile pe care le-am făcut. Dar prefer să pierd așa decât să câștig de maniera asta! Însă nu vreau să judec eu strategiile altor echipe. Cert e că azi am făcut două cadouri. Nu e singura partidă în care avem probleme în ultima treime, dar acest aspect e cauzat și de adversar, care se aglomerează bine și caută duelurile aeriene. Trebuia să fim mai abili, să ducem mingea la margine mai repede și să venim cu 3-4 jucători în careu. Din păcate, n-am făcut-o, sau am făcut-o previzibil”, a declarat Rădoi la Prima Sport 1.

La flash-interviul de după meci, Dan Petrescu (54 de ani), aflat pe bancă la al doilea meci consecutiv după suspendarea de două etape, s-a arătat foarte fericit de prestația elevilor săi.


„Bursucul" a ținut să laude echipa pregătită de Mirel Rădoi, pe care a numit-o cea mai grea adversară a lui CFR Cluj de la începutul sezonului și până acum. 

„Se pare că revenirea mea a fost cu noroc. Două meciuri, două victorii, cu doi adversari puternici. Cred că Craiova a fost cea mai puternică echipă care a venit aici de la începutul sezonului, inclusiv cele din Europa.


O echipă solidă, dar ne-a ajutat mult primul gol, unul extraordinar (n.r. cel al lui Karlo Muhar). Cu o zi înainte a marcat trei astfel de goluri la o miuță și i-am zis că dacă se menține așa, va fi foarte bine.

Craiova, fiind o echipă bună, a ieșit și ea la joc, dar mă bucur că nu am primit gol. E o victorie foarte importantă", a declarat Petrescu. 

Dan Petrescu, încrezător înaintea duelului cu Sivasspor

De asemenea, Petrescu a vorbit și despre următorul meci al lui CFR Cluj, cel de pe teren propriu cu Sivasspor, din cadrul grupelor Conference League. 

„Eu tot timpul respect adversarii, spuneți că îi fac mari. Nu mi-e frică de ei, îi respect. Au jucători buni care câștigă milioane de euro, au buget mare, dar la Cluj e posibil orice. Oricare echipă a venit aici n-a avut viață ușoară, indiferent de numele ei", a completat Petrescu.

Meciul dintre CFR Cluj și Sivasspor se joacă joi, de la ora 19:45.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj dă marea lovitură! Campioana României a transferat un fundaș camerunez

Emoții pentru CFR Cluj! Antrenorul Dan Petrescu: „FC Ballkani poate fi surpriza grupei”

CFR Cluj a obținut un egal cu FC Ballkani, 1-1, în Europa Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter