Sport

Britanicii nu-i dau nicio șansă FCSB-ului în duelurile cu West Ham. „Dacă mergi în Transilvania sau unde se joacă, trebuie să câștigi”

Scoțianul Francis McAvennie (62 de ani), fost atacant important al celor de la West Ham în anii `80, este de păreă că „ciocănarii” ar trebui să acumuleze șase victorii în grupa de Conference League, din care mai fac parte FCSB, Anderlecht și Silkeborg.

Suporterii lui West Ham / Foto: Profimedia Suporterii lui West Ham / Foto: Profimedia

 

Fostul internațional scoțian consideră că cea mai periculoasă formație din grupă pentru trupa lui David Moyes este Anderlecht Bruxelles, dar adminte că nici belgienii nu mai sunt ce-au fost cândva.


FCSB, neimportantă în ochii britanicilor

În același timp, Francis McAvennie a declarat că nu poate exista alt deznodământ al partidei pe care West Ham o va disputa în România, contra celor de la FCSB.

Acesta are o mică nelămurire cu locul de disputare a partidei, însă ideea este simplă: West Ham n-ar avea voie să se încurce în duel cu formația antrenată de Nicolae Dică.


„Cu siguranță ar trebui să câștige toate meciurile. Șase din șase. Anderlecht este o echipă bună, dar mergând în Transilvania sau unde se joacă, trebuie să câștigi. Știu că fanilor le place să călătorească și nu au mai avut ocazia, așa că vor fi acolo în număr considerabil și vor aștepta cu nerăbdare. Se vor bucura de jocuri. Va fi interesant. Anderlecht-ul nu mai este la fel de puternic precum era în trecut. Au câștigat mereu campionatul în Belgia, mai des decât au încheiat pe locul trei sau patru. Dacă mergem și facem o treabă profesionistă, vom câștiga toate meciurile. În primele 20 de minute, ei trebuie să-și câștige propria bătălie, personală și, indiferent împotriva cui vor juca, nu trebuie să existe ideea că există o formație mai puternică decât West Ham”, a declarat Francis McAvennie, conform westhamzone.com.

Primul meci între West Ham și FCSB are loc în Anglia, joi, 8 septembrie, în timp ce returul este programat tot într-o joi, pe 3 noiembrie, cel mai probabil pe „Arena Națională”.

CITEȘTE ȘI:

I-au “ciocănit”! Astra învinge incredibil West Ham și se califică în grupele Europa League

Meciul de fotbal CFR Cluj - FCSB din etapa a noua a Superligii a fost amânat

Dan Petrescu, declarație halucinantă după ce a aflat cu cine va juca CFR Cluj în Conference League: „M-am supărat că au căzut cu FCSB”

Ultimele Stiri
abonare newsletter