Sport

Calificare! CFR Cluj merge în play-off-ul Conference League. 1-0 cu Șahtior Soligorsk

CFR Cluj a învins-o la limită (1-0) pe Șahtior Soligorsk, campioana din Belarus, în returul „dublei” din turul 3 preliminar al Conference League.

 

CFR Cluj s-a impus, joi seară, împotriva bielorușilor de la Șahtior Soligorsk, scor 1-0 (1-0), în partida retur din turul trei preliminar al Conference League.


Unicul gol al partidei a fost marcat de spaniolul Jefte Betancor, în minutul 38, din pasa foarte bună a croatului Gabriel Debeljuh.

CFR Cluj a remizat pe terenul bieloruşilor în meciul tur, scor 0-0, după un meci şters, fără mari realizări. De altfel, ardelenii au avut o singură ocazie mai importantă, iar ambele echipe au avut câte o bară.


După 0-0 în tur, golul lui Jefte Betancor din prima repriză a fost suficient pentru calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League, acolo unde va da peste Maribor, campioana din Slovenia.

Pentru retur, antrenorul Dan Petrescu a îndemnat la precauţie, având în vedere că bieloruşii nu au pierdut în 9 din ultimele 10 deplasări. De cealaltă parte, clujenii sunt neînvinşi de 4 meciuri oficiale.

CITEȘTE ȘI:

Suma încasată de CFR Cluj după ce s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League!

Dan Petrescu, ironizat de Anghel Iordănescu după ce CFR Cluj a remizat cu Inter D’Escaldes: „La el orice meci este extrem de dificil”

Dan Petrescu, scandal monstru după Chindia - CFR Cluj: „Sunt bătaia voastră de joc!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter