Sport

Suma încasată de CFR Cluj după ce s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League!

CFR Cluj a câștigat dubla cu Inter D’Escaldes ( scor 3-0 în tur și 1-1 în retur) și s-a calificat în turul trei preliminar din UEFA Conference League.

 

În următorul act al preliminariilor, echipa antrenată de Dan Petrescu se va duela cu campioana din Belaru, Șahtior Soligorsk.


CFR Cluj a pierdut o sumă importantă după eliminarea din UEFA Champions League în fața celor de la Pyunik Erevan, însă formația din Gruia va încasa o sumă importantă și după accederea în turul trei preliminar din Conference League.

Clubul condus de Nelu Varga va încasa 550.000 de euro pentru calificarea în turul trei preliminar, însă aceasta ar putea crește mult mai mult dacă ardelenii vor ajunge până în grupele competiției.


Trei milioane de euro va încasa CFR Cluj dacă va reuși să ajungă până în faza grupelor. Pentru fiecare victorie din grupe, CFR Cluj va încasa 500.000 de euro, în timp ce un egal este răsplătit cu 166.000 de euro.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, ironizat de Anghel Iordănescu după ce CFR Cluj a remizat cu Inter D’Escaldes: „La el orice meci este extrem de dificil”

S-a chinuit mult! CFR Cluj, egal rușinos în Andorra

Pyunik Erevan, adversară a CFR-ului, s-a calificat în turul trei preliminar din Liga Campionilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter