Sport

Dan Petrescu, scandal monstru după Chindia - CFR Cluj: „Sunt bătaia voastră de joc!”

Chindia Târgoviște a pierdut acasă cu CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a patra din Liga 1. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul „feroviarilor”, a rostit cuvinte grele în direcția brigăzii conduse de Iulian Călin.

sursa foto gsp.ro sursa foto gsp.ro

 

CFR Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, în deplasare, la Ploieşti, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal.


Golurile campioanei au fost marcate în prima repriză, de croatul Karlo Muhar (27) şi ghanezul Emmanuel Yeboah (45+2). Pentru ambii au fost primele reuşite în Superligă.

CFR a jucat ultima parte a meciului în dublă inferioritate numerică, Emmanuel Yeboah fiind eliminat în min. 66 pentru o intrare periculoasă la Adrian Ioniţă, în timp ce Gabriel Debeljuh a primit cartonaş roşu pentru lovirea cu cotul a lui Daniel Celea la un duel aerian (79), la cinci minute de la introducerea sa pe teren.


Antrenorul oaspeţilor, Dan Petrescu, a fost eliminat şi el pentru proteste în min. 67.

Chindia a avut o bară, în min. 90, la şutul lui Andrei Şerban.


Dan Petrescu a fost trimis în tribune de „centralul” Iulian Călin. CFR Cluj a avut și doi jucători eliminați, pe Yeboah și Debeljuh. Antrenorul campioanei s-a considerat nedreptățit și a avut o ieșire nervoasă la adresa arbitrului de rezervă Marcel Bîrsan.

„Din informațiile de la stadion, Petrescu a fost cu mare greutate ținut de secundul Panin. Conform informațiilor de la fața locului, a sărit la rezerva Bîrsan, i-a reproșat pe un ton agresiv că este bătaia de joc a arbitrilor”, a fost informația dezvăluită de jurnalistul GSP Dan Udrea, în cadrul emisiunii Sport Report, de la Orange Sport.


Dan Petrescu a refuzat să se prezinte la interviurile de după meci, invocând să se grăbește spre aeroport.

Chindia este în continuare fără victorie în acest sezon. CFR a urcat pe primul loc, la egalitate de puncte şi golaveraj cu Rapid.

CITEȘTE ȘI:

Joc modest. Șahtior Soligorsk - CFR Cluj 0-0. Soarta calificării se decide la Cluj!

Nemulțumirea lui Dan Petrescu după meciul cu Șahtior Soligorsk: „Acest egal nu avantajează nicio echipă”

Se teme sau nu Dan Petrescu de meciul cu CS Mioveni: „Nu au început sezonul bine...Mioveni e o echipă imprevizibilă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter