Sport

Dan Petrescu, ironizat de Anghel Iordănescu după ce CFR Cluj a remizat cu Inter D’Escaldes: „La el orice meci este extrem de dificil”

Inter D'Escaldes-CFR Cluj s-a terminat 1-1, iar ardelenii s-au calificat în turul 3 al Conference League, după un retur modest cu echipa din Andorra. Fostul selecționer al echipei naționale, Anghel Iordănescu, a comentat într-un mod ironic prestația „feroviarilor” și declarațiile lui Petrescu.

Dan Petrescu a fost ironizat de fostul selecționer al României/ Foto: YouTube CFR Cluj Dan Petrescu a fost ironizat de fostul selecționer al României/ Foto: YouTube CFR Cluj

 

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu formaţia Inter Club d'Escaldes, 1-1 (0-1), miercuri seara, pe Estadi Comunal din Andorra la Vella, în manşa a doua a turului secund preliminar al competiţiei.


 

Învingătoare în primul meci cu 3-0, campioana României nu a reuşit decât un egal în Andorra, după un joc slab, mai ales în prima repriză.


CFR Cluj va juca în turul 3 preliminar al Conference League împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, Belarus. Campioana României ar disputa primul meci (4 august) în deplasare. Dan Petrescu a nimerit‑o şi de data asta. CFR Cluj chiar a avut probleme împotriva lui Inter d'Escaldes, campioana din Andorra. Gazdele au controlat autoritar prima repriză, reuşind să deschidă scorul în minutul 21, prin Soldevila, după o serie de gafe comise de Cristian Bălgrădean.

„Dacă ne întoarcem la ce se întâmplă în fotbalul nostru, ajungem să avem emoții cu orice echipă”

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al României, a mărturisit în cadrul unei intervenții telefonice că se bucură că CFR Cluj a reușit să se califice în turul trei preliminar din Conference League.


Fostul selecționer a comentat și într-un mod ironic prestația ardelenilor din retur, dar și declarațiile lui Dan Petrescu din ultima vreme.

„Dacă ne întoarcem la ce se întâmplă în fotbalul nostru, ajungem să avem emoții cu orice echipă. Cred că Dan Petrescu a avut din nou dreptate, a fost un meci foarte greu cu Inter D’Escaldes. La el, orice meci este extrem de dificil, extraordinar de greu. Nu e sigur niciodată cu cine poate câștiga.


E important că CFR Cluj s-a calificat și cred că și celelalte trei echipe se vor califica. De la mine nu a învățat asta. Și eu aveam tabieturile mele și declarațiile mele standard înaintea meciurilor. Încercam și eu să țin jucătorii în priză. Aveam și eu anumite lucruri la care țineam foarte mult.

S-au schimbat timpurile, s-a schimbat fotbalul, dar cred că azi se exagerează prea mult. Dacă ajungi să tremuri cu echipe din Andorra, e clar că am scăzut și am ajuns la un nivel pe care nu îl dorim”, a declarat Anghel Iordănescu la emisiunea Digi Sport Special.


În turul al treilea, CFR Cluj va întâlni echipa belarusă Şahtior Soligorsk. Prima manşă va avea loc în deplasare (pe teren neutru -n.red.), pe 4 august, iar revanşa se va juca pe teren propriu, în data de 11 august.

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, nemulțumit după victoria „feroviarilor” din Conference League: „După cum s-a jucat, scorul e mincinos”

S-a chinuit mult! CFR Cluj, egal rușinos în Andorra

Inter d'Escaldes - CFR Cluj, manșa secundă a turului II preliminar Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter