Sport

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis. „Numărătoarea inversă a început”

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis după ce a debutat cu o victorie la turneul WTA 1.000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 2,5 milioane de dolari.

 

„Vogue. Coperta numărului din septembrie. Vine un moment în viață când trebuie să decidem să ne îndreptăm într-o altă direcție. Acel moment este întotdeauna greu, atunci când iubești ceva atât de mult. Doamne, cât îmi place tenisul! Dar acum, numărătoarea inversă a început. Trebuie să mă concentrez asupra faptului că sunt mamă, asupra obiectivelor mele spirituale și, în sfârșit, să descopăr o Serena diferită, dar la fel de incitantă. O să savurez aceste săptămâni care urmează”, a postat americancă pe pagina sa de Facebook.


Serena Williams (40 ani) a debutat cu o victorie la turneul WTA 1.000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.527.250 de dolari, 6-3, 6-4 cu spaniola Nuria Parrizas Diaz (57 WTA), luni, anunță Agerpres.

„Presupun că este o luminiţă la capătul tunelului şi mă apropii de ea. Îmi doresc foarte mult să ajung la lumină. Iubesc să joc, este grozav, dar nu o voi putea face pentru mult timp”, a declarat Serena Williams.


Williams, câştigătoarea a 23 de titluri de Mare Şlem, a obţinut prima sa victorie din data de 4 iunie 2021, când se impunea în turul al treilea la Roland Garros.

Fostul lider mondial se află acum pe locul 407 în lume şi va juca în turul secund cu învingătoarea dintre elveţianca Belinda Bencic şi cehoaica Tereza Martincova.

CITEȘTE ȘI:

JOS PĂLĂRIA! Simona, campioană la Wimbledon după ce a SPULBERAT-O pe Serena Williams!

Simona Halep - Serena Williams 1-6, 6-4, 4-6, la Australian Open. Americanca rămâne cea mai dificilă adversară a Simonei Halep

Serena Williams răbufneşte în faţa comentariilor rasiste făcute de Năstase

Ultimele Stiri
abonare newsletter