Sport

Se teme sau nu Dan Petrescu de meciul cu CS Mioveni: „Nu au început sezonul bine...Mioveni e o echipă imprevizibilă”

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că adversara din partida de sâmbătă, CS Mioveni, nu a început bine sezonul suferind două înfrângeri, dar a precizat că aceasta este o echipă imprevizibilă.

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că adversara din partida de sâmbătă, CS Mioveni, nu a început bine sezonul suferind două înfrângeri/ Foto: captură ecran YouTube CFR Cluj Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că adversara din partida de sâmbătă, CS Mioveni, nu a început bine sezonul suferind două înfrângeri/ Foto: captură ecran YouTube CFR Cluj

 

„Anul trecut am câştigat de două ori cu 1-0 meciurile cu Mioveni. Deci pentru noi urmează un meci foarte greu. Ştim cine e antrenorul lor, ştim ce joacă... suprinzător a fost doar scorul cu Hermannstadt, când a pierdut cu 0-3. Mioveni e o echipă imprevizibilă, care nu are aşa mare presiune cred eu. Se ştie că vor să se salveze de la retrogradare şi că e linişte acolo. Ei nu au început sezonul bine, e adevărat, dar cine joacă cu CFR Cluj se motivează mai bine, e clar, se autodepăşeşte pentru că joacă împotriva campioanei”, a spus tehnicianul.


Dan Petrescu speră ca toate echipele româneşti să se califice în grupele Conference League.

„Acum cred că toate echipele româneşti vor să se califice în grupele Conference League şi abia apoi se vor concentra 100% la campionat. Şi cred că văd şi ei acum ce greu e să joci pe două fronturi. De aceea sunt convins că vor fi foarte multe schimbări în clasament până se va termina cu parcursul în Europa. Nu e vorba că e un avantaj pentru CFR, pe noi nu trebuie să ne intereseze de alţii. Eu mă bucur dacă toate echipele româneşti ajung cât mai sus, pentru că am înţeles că punctele se fac numai în grupe. Acum nu ştiu dacă se dau puncte la coeficient, iar coeficientul României e cel mai important. Aşa că sper să ajungă toate în grupe şi acolo să câştigăm puncte”, a explicat el.


Antrenorul susţine că are nevoie de un atacant după plecarea lui Marko Dugandzic la FC Rapid. El susţine că oficialii clubului încearcă să aducă împrumut un jucător din străinătate.

„Avem nevoie de un jucător în atac după plecarea lui Dugandzic. Sunt multe meciuri şi mai e nevoie, pentru că Buş şi Birligea nu i-am folosit din cauza accidentărilor. Şi nici nu cred că-i pot folosi în următoarea lună. Iar pentru noi urmează foarte multe meciuri, aşa că avem mare nevoie de un atacant. Dacă Buş şi Birligea erau sănătoşi nu am fi avut nevoie, dar aşa, 100% avem nevoie de un atacant. Cei din conducere caută, nu e uşor în perioada asta... sper să aducem un jucător împrumut, să vedem cu ce clauză. Un jucător din străinătate căutăm”, a subliniat Dan Petrescu.


Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21:30, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, formaţia CS Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Superligii.

 

CITEȘTE ȘI:

După campioana Andorrei, urmează cea a Belarusului! Cum s-ar putea califica CFR Cluj direct în play-off-ul Conference League?

Suma încasată de CFR Cluj după ce s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League!

Prima reacție de la CFR Cluj, după egalul rușinos din Andorra: „Vântul poate fi o explicație la acea greșeală a lui Bălgrădean”

Înfrângere pentru „feroviari”. FC U Craiova - CFR Cluj 3-1. Oltenii au întors scorul după pauză

Ultimele Stiri
abonare newsletter