Sport

CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni cu scorul 4-2, într-un meci din etapa a treia a Superligii

CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 4-2 (3-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a treia a Superligii de fotbal.

CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 4-2 / Foto: CFR Cluj Facebook CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 4-2 / Foto: CFR Cluj Facebook

 

 


Oaspeţii au deschis scorul în min. 7, prin Bogdan Rusu, dar campioana a revenit în finalul primei reprize şi a punctat de trei ori, prin Gabriel Debeljuh (34, 38) şi Ciprian Deac (45 - penalty).

 


CS Mioveni a înscris şi al doilea său gol, prin acelaşi Rusu (60), iar la scurt timpul după aceea (min. 63) jocul a fost întrerupt din cauza stingerii nocturnei. După circa o jumătate de oră de aşteptare, timp în care echipele au fost trimise la cabine, defecţiunea a fost remediată şi jocul s-a reluat. CFR Cluj a riscat pierderea meciului la „masa verde” cu 0-3.

CFR Cluj a mai marcat o dată, prin Ovidiu Hoban (72), cu un şut deviat din afara careului.


Clujenii au avut o bară, prin Debeljuh (14).

CFR Cluj venea după două meciuri fără victorie, eşec la Craiova cu FC U Craiova, şi egal în Andorra cu Inter d'Escaldes. CS Mioveni rămâne fără niciun punct câştigat în acest campionat.


La CFR a debutat portarul italian Simone Scuffet.

FC CFR 1907 Cluj - CS Mioveni 4-2 (3-1), Stadion „Dr. Constantin Rădulescu” - Cluj-Napoca


  • Au marcat: Gabriel Debeljuh (34, 38), Ciprian Deac (45 - penalty), Ovidiu Hoban (72), respectiv Bogdan Rusu (7, 60).
  • Arbitru: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); arbitri asistenţi: Adrian Popescu (Craiova), Vlad Bârleanu (Bucureşti); al patrulea oficial: Rareş George Vidican (Satu Mare)
  • Arbitru video: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare)
  • Observatori: Florin Hîncu (Braşov) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a renunțat la doi jucători transferați în această vară. Petrescu i-a trimis în Liga 2

După campioana Andorrei, urmează cea a Belarusului! Cum s-ar putea califica CFR Cluj direct în play-off-ul Conference League?

Ultimele Stiri
abonare newsletter