Sport

CFR Cluj a renunțat la doi jucători transferați în această vară. Petrescu i-a trimis în Liga 2

Clubul de fotbal CFR Cluj a cedat doi fotbaliști aduși în Gruia în această vară, dar nu definitiv. Petrescu i-a „împrumutat” în Liga 2, pentru un sezon.

Dan Petrescu a trimis doi jucători în Liga 2 / Foto: CFR Cluj Facebook Dan Petrescu a trimis doi jucători în Liga 2 / Foto: CFR Cluj Facebook

 

 


CFR Cluj a trimis doi jucători ivorieni de perspectivă la CS Minaur Baia Mare, în Liga 2, pentru a aduna experiență, scrie digisport.ro.

 


Unul dintre ei este fundașul central Abdoulaye Niakate de la FC San Pedro, în vârstă de 22 de ani, iar cel de-al doilea este atacantul Kevin Bakare de la LYS Sassandra, în vârstă de 18 ani.

Niakate, care a fost un om de bază la San Pedro, ar putea evolua ca fundaș dreapta, iar Bakare vine de la locul cinci de la LYS Sassandra unde a fost și el om de bază în sezonul trecut, scrie sursa citată.


CFR Cluj nu a anunțat oficial plecările celor doi jucători, dar au fost anunțate de clubul din Baia Mare acum câteva zile:

„Bine ai venit, Kevin Bakare! Noul nostru jucător este născut pe 9 martie 2004 și evoluează ca atacant. Bakare vine împrumut de la campioana României FC CFR 1907 Cluj. Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul galben albastru! AICI e Minaur!”, se arată în anunțul de pe Facebook al CS Minaur Baia Mare.

CITEȘTE ȘI:

După campioana Andorrei, urmează cea a Belarusului! Cum s-ar putea califica CFR Cluj direct în play-off-ul Conference League?

Suma încasată de CFR Cluj după ce s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League!

Ultimele Stiri
abonare newsletter