Sport

Emil Boc, în mare formă la inaugurarea bazei „La Terenuri”. A făcut sport, a jucat ping-pong și a „antrenat” echipa de copii. VIDEO

Nu e prima dată când primarul Clujului face show la inaugurarea unor obiective sportive. La inaugurarea bazei „La Terenuri” din Mănăștur, Emil Boc a jucat fotbal cu copiii și a arătat cum se folosesc aparatele de fitness.

Emil Boc a făcut sport în noua bază sportivă din cartierul Mănăștur/ Foto: monitorulcj.ro Emil Boc a făcut sport în noua bază sportivă din cartierul Mănăștur/ Foto: monitorulcj.ro

 

Prezent vineri, 29 iulie, la Baza Sportivă La Terenuri din cartierul Mănăștur, primarul Emil Boc  a testat mai multe terenuri și facilități din interiorul bazei și a „antrenat” echipa de copii.


 

Înconjurat de copii, primarul municipiului Cluj-Napoca şi-a demonstrat abilităţile aruncând la coş, încercând să înscrie la poartă, jucând ping-pong, tenis și a demonstrând cum se folosesc aparatele de fitness.


Edilul a jucat ping-pong cu unul dintre jurnaliștii prezenți, iar acesta nu s-a lăsat mai prejos și a câștigat meciul. După partida de ping-pong a urmat testarea terenului de baschet. Chiar dacă edilul a ratat din cele două încercări a spus că se va antrena mai mult.

Pe unul dintre terenurile de fotbal, Boc s-a alăturat copiilor și după ce a tras la poartă cu ei le-a devenit antrenor.


Fiind un fan foarte mare al tenisului primarul Clujului nu putea pleca fără a juca un meci de tenis. El a jucat tenis de câmp cu o rachetă ediție specială Simona Halep cu semnătura jucătoarei.

Care este programul bazei sportive?

Emil Boc a declarat că programul de funcționare al Bazei Sportive „La Terenuri” este identic cu cel Bazei Sportive din cartierul Gheorgheni.


Pentru programări a fost actualizată platforma sportinclujnapoca.ro, care include cele două baze sportive din Cluj, cea din cartierul Gheorgheni, respectiv Mănăștur.

„Programul este identic cu cel al Bazei Sportive din Gheorgheni. În sezonul cald este luni-vineri până la ora 22:00, sâmbâtă și duminică de la 10:00 la 22:00, iar în perioada sezonului rece de la 10:00 la 20.00 sau 10:00-21:00. Avem nevoie să ne menținem calitatea vieții la Cluj, să trăim mult, sănătos și bine și nu puțin și prost, cum ar spune cineva. E important să avem șansa să ieșim din spațiile de beton pe care le avem atât de mult în Mănăștur și să ne bucurăm de verdeață”, a spus edilul.


Facilitățile Bazei Sportive „La Terenuri”

Proiectul Bazei Sportive „La Terenuri” Mănăștur a avut obiectivul amenajării unei zone de agrement de 4,3 hectare cu facilități moderne. În proiect avem incluse mai multe tiuri de terenuri de sport în aer liber, precum mini-fotbal, volei, tenis de câmp, baschet, badminton, pe suprafețe sintetice adaptate fiecărui sport în parte și nocturnă.

Suprafața de spații verzi amenajate în cadrul zonei de agrement este de peste 18.000 de metri pătrați, iar investiția cuprinde și parcări auto și facilități pentru biciclete: stație pentru bike sharing și stații pentru încărcarea bicicletelor electrice. 

Contractor general al lucrărilor a fost Asocierea SC RO-Verde Landscaping SRL –SC Opentrans SRL - SC Electrogroup SA - SC Cris Garden SRL - SC Prospect Dill SRL. Contractul de proiectare și execuție are o valoare totală de 5,5 milioane euro fără TVA – 26.581.616,15 lei fără TVA. Contractul a fost semnat în 28 aprilie 2020, iar lucrările trebuiau finalizate în toamna anului 2021.

 

Sursă video: Monitorul de Cluj

CITEȘTE ȘI:

Boc a jucat handbal, baschet şi ping pong la inaugurarea sălii de sport de la Liceul George Coşbuc FOTO - VIDEO

Veste bună pentru clujeni. Baza Sportivă „La Terenuri” este deschisă în totalitate. Boc: „E important să ieșim din spațiile de beton pe care le avem” GALERIE FOTO

Emil Boc, în vizită la noua Bază Sportivă „La Terenuri”: „Mult a fost, puțin mai este” VIDEO

Baza sportivă „La Terenuri”, devastată cu graffiti înainte de a fi inaugurată! FOTO

abonare newsletter