Actualitate

Baza sportivă „La Terenuri”, devastată cu graffiti înainte de a fi inaugurată! FOTO

Baza sportivă „La Terenuri” din cartierul Mănăștur a fost vandalizată. Nici nu a fost inaugurată încă, dar deja a fost „mâzgălită” cu graffiti.

Baza sportivă „La Terenuri”, devastată cu graffiti înainte de a fi inaugurată / Foto: Facebook Baza sportivă „La Terenuri”, devastată cu graffiti înainte de a fi inaugurată / Foto: Facebook

 

 


Baza sportivă „La Terenuri” a fost finalizată la începutul lunii iulie, dar încă nu a fost inaugurată. Acum se află în faza de recepție a lucrărilor.

 


Investiția de 26,5 milioane de lei a Clujului a devenit deja o bătaie de joc pentru unii și, din păcate, situația nu este una izolată.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 
Baza sportivă „La Terenuri”, o bătaie de joc pentru unii clujeni / Foto: Facebook

Chiar la finalul lunii iunie 2022, monitorulcj.ro a semnalat că pasarela pietonală peste Someș din Grigorescu a fost și ea mâzgălită cu graffiti înainte de inaugurare.

Tot atunci, mai mulți clujeni au spus că acest lucru se întâmplă și la skate park și la podul din Mărăști unde desenele făcute de artiștii stradali sunt ulterior acoperite cu „mâzgăleli”.


Se pune praful pe aparatul de curățat graffiti al Primăriei

Pe la finalul anului 2019, Primăria Cluj-Napoca a achiziționat o instalație ecologică de curățat graffiti-uri, dar care nu prea pare să fie folosită, fiindcă multe clădiri și poduri ale orașului sunt încă împânzite de „mâzgălituri”, precum spun locuitorii municipiului.

„Poate ar trebui să le aducem aminte că aparatul respectiv există și ar trebui folosit”, a spus un clujean, făcând referire la instalația ecologică menționată mai sus, când a fost semnalat cazul pasarelei „mâzgălite” din Grigorescu.


Primăria Cluj-Napoca a început pe 8 ianuarie 2020 curăţarea pereţilor clădirilor din oraş de inscripţiile graffiti cu această instalaţie mobilă ecologică pe bază de apă sau abur sub presiune, însă de atunci nu s-a mai auzit nimic de ea.

Instalaţia a costat aproape 250.000 de lei, circa 50.500 de euro.

CITEȘTE ȘI:

Pasarela pietonală de peste Someș, deja mâzgălită! Are prima „pată de culoare nedorită” și nici nu a fost inaugurată încă

Baza sportivă „La Terenuri” a fost finalizată! Urmează recepția lucrărilor. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter