Sport

Gigi Becali și-a pus la zid fotbaliștii după remiza cu „U” Cluj: „Oamenii se cred vedete”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a răbufnit la finalul meciului „U” Cluj-FCSB și a pus la zid mai mulți fotbaliști.

Patronul FCSB nu a iertat pe nimeni în urma meciului/ Foto: Facebook - Gigi Becali Patronul FCSB nu a iertat pe nimeni în urma meciului/ Foto: Facebook - Gigi Becali

 

Gigi Becali s-a arătat foarte nervos după finalul partidei dintre „U” Cluj și FCSB care s-a terminat cu o remiză. 


 

Patronul FCSB nu a iertat pe nimeni în urma meciului.


„Dacă mă sună arabii și îmi zic: «Bă, cât vrei, 7 milioane? Dă-ne tu 700 să îl luăm. Nu-ți dau nici 7 euro pe el. Nu-ți dau nici atât pe Olaru. Pe Tavi cât vrei, 50 de milioane? Nu-ți dau nici 50 de lei!». Nu e un accident. Oamenii s-au crezut vedete. Olaru crede că așteaptă jucătorii după el. Acum zic așa, următorul meci pot să zic că Tavi face 100. Dumneata m-ai întrebat de meciul ăsta.

Acum, Tavi face 5 lei, Olaru 7 lei. Daca i-aș cumpăra, eu n-aș da nici 5 lei pe ei. Eu aștept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că vine mingea singură la el la picior (...) Noi de ce n-am pasat? Pentru că Tavi când vine mingea la el e vedetă, driblează și se ține cu adversarul scai după el” , a declarat Gigi Becali la DigiSport.


„Dacă mâine vine cineva cu o ofertă, aș lichida echipa”

„Dacă mâine vine cineva cu o ofertă, aș lichida echipa. Păi de ce să mă duc eu la spital ca Neluțu? Că le dau 20.000, 30.000 de euro salariu. Și eu idiot. Îi dau unui copil 15.000 de euro salariu, lui Haruț. Stai, mă, la Botoșani! Nu mai caut atacant, eu caut să lichidez echipa. 

Vreau să îl dau pe Olaru, pe cât o fi suma. Îl dau și pe Tănase, scap de salariul de 30.000 de euro. Îl dau și pe Coman. Păi ce să mai fac? Nu mai pot să stau. Am ajuns la concluzia că nu ai ce face cu jucătorii ăștia. Dacă ajung în grupele Conference League, poate continuăm”, a adăugat Becali. 


FCSB a fost ţinută în şah de nou-promovata Universitatea Cluj, scor 1-1 (0-1), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din prima etapă a Superligii de fotbal.

 

CITEȘTE ȘI:

FCSB, start ratat de sezon! „U” Cluj i-a ținut în șah pe „roș-albaștrii”

FCSB, despre Universitatea Cluj: „Jucăm cu o echipă nou promovată, suntem optimiști”

Ultimele Stiri
abonare newsletter