Social

O mamă bolnavă are nevoie de ajutor! E internată de o lună la ATI în Cluj: „Singurul loc unde un chirurg s-a încumetat să o ajute”

O mamă grav bolnavă a fost internată la un spital din Cluj, pe secția ATI, timp de o lună. Medicii i-au salvat viața, însă procedurile medicale care trebuiau aplicate pentru a face acest lucru au avut costuri uriașe.

O mamă bolnavă are nevoie de ajutor / Foto: Facebook - Victor Jucan O mamă bolnavă are nevoie de ajutor / Foto: Facebook - Victor Jucan

 

 


Aceste costuri medicale sunt copleșitoare pentru familie. Astfel, fiul acestei mame bolnave a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru o strângere de fonduri.

Cazul social este susținut și de jurnalistul Alex Dima, realizatorul emisiunii „România, te iubesc!” și ambasador al Asociației „Dăruiește Viață”.


„O mamă! Ani este o mamă și este, din păcate, internată în Spitalul Medicover din Cluj-Napoca! Singurul loc unde un chirurg a primit-o si s-a încumetat să o ajute. După intervenția de la începutul lunii martie, când totul părea să fie în regulă, lucrurile au luat o turnură nefavorabilă, s-a întors pe terapie intensivă, a fost necesară o nouă intervenție, s-a pricopsit cu o pneumonie de aspirație, iar șansele de deces erau mai mari de 80%. Dar Dumnezeu e mare și minunea a avut loc: Ani, la cei 65 de ani, a luptat și a rezistat, iar vineri chiar a zâmbit și vorbit cu familia.

După mai bine de o lună de internare pe ATI, tratamentele și procedurile aplicate, costurile medicale inițiale, pe care familia le aștepta și pe care le putea suporta, au fost din păcate cu mult depășite! Acum în pragul Sărbătorilor Pascale, Ani poate începe recuperarea, dar costurile cu spitalizarea au ajuns la aproape 86.000 de lei”, se arată într-un apel la bunătate făcut de fiul mamei bolnave pe rețelele de socializare.


Detalii despre cum o puteți sprijini pe Ani găsiți în postarea fiului său:

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil genial din Cluj! O fetiță de 8 ani e prima pe țară la Olimpiada Mondială de Engleză, categoria 9-11 ani. Povestea ei a inspirat și alți copii

Accident GRAV lângă Florești. O femeie a murit pe loc, două persoane transportate la spital - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter