Social

Iubitorii de animale din Cluj strâng mâncare și donații pentru câinii și pisicile fără stăpân. Tu cum poți ajuta?

Câțiva iubitori de animale strâng mâncare și alte donații pentru câinii și pisicile fără stăpân din Cluj. Tinerii voluntari vor duce donațiile la adăposturi de animale de Crăciun.

Un grup de  tineri strâng donații pentru animalele fără stăpân din Cluj și Baia Mare / Foto: Facebook - Mustăcioșii fericiți Un grup de tineri strâng donații pentru animalele fără stăpân din Cluj și Baia Mare / Foto: Facebook - Mustăcioșii fericiți

 

 


Un grup de tineri Voluntari, „Mustăcioșii fericiți”, strâng mâncare și donații pentru animalele fără stăpân din Cluj și Baia Mare, înainte de Crăciun.

Ei pornesc o „colectă de Crăciun pentru animalele fără stăpân” și îi îndeamnă pe clujeni să doneze.


„După cum am mai spus, suntem aceiași oameni de anul trecut care au mers cu mâncare și alte daruri la adăposturile de animale din Cluj și Baia Mare de Crăciun. Anul acesta vom fi din nou ajutoarele Moșului pentru a aduce bucurie necuvântătoarelor fără stăpân. Prin proiectul nostru, după cum îi spune și numele, vrem să facem Mustăcioșii Fericiți, astfel că dăm startul colectei caritabile de Crăciun. Aici Moșul are nevoie de donațiile voastre, urmând ca noi să le strângem și să mergem cu sania la blănoși”, spun tinerii. 

Ce puteți dona pentru animalele fără stăpân:

  • Mâncare (uscată și umedă) pentru pisici și căței
  •  Pături, perne, pătuțuri, cuști etc.
  •  Jucării
  •  Accesorii: lese, zgărzi, hamuri etc.

Tot ce trebuie să faceți este să îi contactați pe tineri printr-un mesaj privat pe Facebook, AICI, iar ei se vor ocupa de livrarea donațiilor la adăposturile de animale.


De asemenea, puteți susține inițiativa cu donații în cont. Banii vor fi folosiți pentru drum și pentru achiziționarea de produse dintre cele enumerate mai sus: „Vom reveni cu bonurile aferente”, spun tinerii. 

Puteți dona prin:


  •  Revolut sau BT Pay la numărul: 0773 778 870
  •  Transfer bancar, titular Oltean Roxana Ioana, IBAN: RO89BTRLRONCRT0351052501

„Alătură-te echipei de ajutoare a Moșului, iar Mustăcioșii fără stăpân din Baia Mare și Cluj îți vor fi recunoscători pentru totdeauna!”, transmit voluntarii.

CITEȘTE ȘI:

Cerb rănit, găsit lângă șosea în Bonțida! Animalul, preluat de Asociația Vânătorilor din Cluj

Prinsă „cu mâța-n gură”, în cartierul Între Lacuri! Vulpile ies „la prădat” chiar și în centrul Clujului. FOTO

Program pentru salvarea animalelor sălbatice rănite sau în pericol, la Cluj: „Dacă vezi un accident nu trece nepăsător!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter