Actualitate

Cerb rănit, găsit lângă șosea în Bonțida! Animalul, preluat de Asociația Vânătorilor din Cluj

Accident în Bonțida. Un cerb rănit a fost găsit aproape de șosea și a fost preluat de Asociația Vânătorul din Cluj.

Un cerb rănit a fost găsit lângă șosea, în Bonțida / Foto: depositphotos.com Un cerb rănit a fost găsit lângă șosea, în Bonțida / Foto: depositphotos.com

 

 


Reprezentanții OPMCB Cluj - Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului au sesizat că un cerb a fost rănit pe șosea, în Bonțida.

 


La fața locului a intervenit Poliția și reprezentantul fondului de vânătoare. Animalul a fost preluat de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Cluj:

„La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 08.40, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că între localitățile Fundătura și Bonțida, în proximitatea drumului a fost găsit un exemplar de cerb rănit.


În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a efectua verificări, iar în prezența reprezentantului fondului de vânătoare au constat că cele sesizate se confirmă, animalul fiind predat, în baza documentelor încheiate, reprezentanților AJVPS Cluj.

În continuare sunt efectuate verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Cluj, pentru monitorulcj.ro.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Pădurea Hoia-Baciu, pe cale să devină arie naturală protejată! 80.000 de lei pentru studiu asupra biodiversității

Prinsă „cu mâța-n gură”, în cartierul Între Lacuri! Vulpile ies „la prădat” chiar și în centrul Clujului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter