Sănătate

Un tip de ulei, retras din două hipermarketuri din Cluj-Napoca. Conține alergeni nedeclarați

Un tip de ulei a fost scos de la vânzare din două hipermarketuri din municipiul Cluj-Napoca pentru că are în conținut alergen nedeclarat.

Ulei, retras de urgență din două hipermarketuri din Cluj-Napoca / Foto: depositphotos.com Ulei, retras de urgență din două hipermarketuri din Cluj-Napoca / Foto: depositphotos.com

 

 


ANSVSA a anunțat că Auchan România a inițiat procedura de rechemare a unui produs, iar motivul retragerii este „alergen nedeclarat”.

 


Este vorba despre uleiul de susan, iar reprezentanții magazinului spun că doar produsul și loturile enumerate mai jos sunt afectate.

Ulei de semințe, retras de la vânzare din Auchan / Foto: ANSVSA

„Persoanele care au achiziționat produsul având datele de identificare respective (EAN, lot și data de expirare) sunt rugate să nu îl consume și să il returneze la Serviciul Clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se returneze contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.


Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe cauzate de acest incident. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în anunțul ANSVSA.

Produsul a fost descoperit în Cluj-Napoca în următoarele hipermarketuri:


  •  Auchan Cluj Nord, Bd Muncii, nr 1-3, Cluj Napoca, Jud.Cluj
  •  Auchan Cluj Mall, Str Al. Vaida Voevod, nr 53-55 , Iulius Mall, Cluj Napoca

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Suc natural, retras de urgență din 4 supermarketuri din Cluj-Napoca! S-a descoperit un nivel ridicat al unei toxine

Alertă alimentară! Pepene verde, retras de la vânzare din magazine din Cluj din cauza pesticidelor

abonare newsletter