Sănătate

Vaccinarea anti-COVID, doar la medicii de familie de la 1 iulie. Vouchere de 100 lei pentru cei care se vaccinează

Vaccinarea anti-Covid se va face de la 1 iulie doar în cabinetele medicilor de familie. Vouchere de 100 de lei pentru cei care se vaccinează, după intrarea în vigoare a ordonanței adoptate astăzi.

Vaccinarea anti-COVID, doar la medicii de familie de la 1 iulie Vaccinarea anti-COVID, doar la medicii de familie de la 1 iulie

 

 


Ministerul Sănătății a transmis că de la data de 1 iulie vaccinarea anti-COVID-19 se va realiza doar în cabinetele medicilor de familie, conform biziday.ro.

 


Pe lângă acest lucru, românii care se vor vaccina împotriva COVID-19, cu schema de vaccinare completă, vor primi vouchere/bonuri de masă în valoare de 100 lei.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Voucherele vor fi distribuite de centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie, autoritățile locale publice sau ambulatoriile de specialitate.


„Perioada aprilie-septembrie 2022 reprezintă o etapă de tranziție în care spitalele au obligația de a lua toate măsurile necesare astfel încât activitatea medicală să revină la un nivel cât mai apropiat de anii anteriori pandemiei, inclusiv prin creșterea ponderii cazurilor tratate în regim de spitalizare de zi și în ambulatoriul de specialitate”, a transmis Ministerul Sănătății.

În continuare, spitalele se vor ocupa de pacienții care sunt infectați cu COVID-19 în centrele de evaluare organizate. În aceste centre, pacienții pot beneficia chiar și de spitalizare de zi.


În altă ordine de idei, persoanele care sunt testate pozitiv de COVID-19 vor fi monitorizate de medicii de familie.

CITEȘTE ȘI:

Voucherele de 50 de euro pentru alimente, primite prin Poșta Română. Ministrul Muncii: „Sumele ar trebui să fie mai mari”

Măsuri pentru combaterea creșterii prețurilor la alimente și carburanți: Vouchere de 50 euro, pentru românii cu venituri mici

Ultimele Stiri
abonare newsletter