Sănătate

Reacții adverse la trei clujeni după ce s-au vaccinat din mașină. Medicii au intervenit de urgență

Trei persoane au avut reacții adverse după ce s-au vaccinat împotriva COVID-19 din mașină, la noul centru de la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

 

 


Medicii au intervenit de urgență pentru cele trei persoane care nu s-au simțit bine după vaccin, scrie antena3.ro.

 


Cei trei au resimțit reacțiile adverse în timpul în care se aflau la punctul de așteptare după vaccinare. Medicii au descoperit prima reacție adversă la o femeie care a început să se simtă rău, la 10 minute de la vaccinare.

Potrivit sursei citate, soțul acesteia a cerut ajutorul medicilor, care au dus-o pe femeie la punctul de prim ajutor. Acolo medicii i-au acordat îngrijiri medicale, după care clujeanca a plecat acasă fiindcă și-a revenit.


Într-o situație similară se afla și un bărbat care a avut ca reacție adversă scăderea glicemiei. După ce a  mâncat ciocolată, bărbatul și-a revenit. A treia persoană care a avut reacții adverse se află sub supraveghere medicală.

În prima zi de la deschiderea centrului de vaccinare drive-thru, luni, 26 aprilie, peste 350 de clujeni au fost vaccinați împotriva COVID-19. Până în momentul de față (marți, 27 aprilie, ora 16:50) 407 persoane au fost vaccinate, menționează sursa citată.


CITEȘTE ȘI:

FOTO. Clujenii se înghesuie la centrul de vaccinare drive-thru. Coada de mașini începe de la Podul Garibaldi

 


1.000 clujeni pe zi, vaccinați la centrul drive-thru. Șef DSP: „Îi vom vaccina doar pe cei cu mașina!” VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter