Actualitate

FOTO. Clujenii se înghesuie la centrul de vaccinare drive-thru. Coada de mașini începe de la Podul Garibaldi

Coada la centrul de vaccinare drive-thru din Cluj-Napoca se întinde de la Podul Garibaldi până în parcarea Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Startul la vaccinare a fost dat înainte de ora deschiderii care a fost anunțată inițial, clujenii fiind dornici să se imunizeze.

Luni, 26 aprilie, a început vaccinarea la primul centru drive-thru din Cluj. Acesta a fost amenajat în parcarea Sălii Sporturilor „Horia Demian”, ora de deschidere anunțată fiind 13.00. Rândul s-a format dinainte de ora deschiderii, în acest moment, coada de mașini a celor care doresc să se vaccineze fiind de la podul Garibaldi până în parcarea Sălii Sporturilor.

Startul la vaccinare a fost dat înainte de ora deschiderii, în jurul orei 13.00 fiind deja imunizate persoanele din primele 7 mașini care își așteptau rândul.


Clujenii sunt vaccinați direct din mașină cu serul Pfizer BioNTech, fără programare, fiind nevoie doar de completarea chestionarului de triaj. Centrul va fi funcțional 7 zile din 7, de la ora 08:00 la 20:00.

„Vaccinarea se face direct din mașină, fără programare, cu vaccin Pfizer. Începând de luni, de la ora 13:00, în parcarea Sălii Sporturilor Horia Demian este operațional un centru de vaccinare drive-through. Programul acestui centru de vaccinare este de luni până duminică în intervalul orar 8:00 - 20:00, iar tipul vaccinului administrat este Pfizer-BioNTech”, a transmis Emil Boc.


CITEȘTE ȘI

Se deschide primul centru de vaccinare drive-thru din Cluj. De când se vor putea imuniza clujenii?

Ultimele Stiri
abonare newsletter