Sănătate

VIDEO. Coadă uriașă la Oncologie! Patru cadre medicale, pozitive la COVID-19. Sute de oameni vin să se trateze zilnic

Sute de persoane vin zilnic la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca să se trateze, iar acest lucru duce la cozi uriașe.

Coadă uriașă la Oncologie! Aproximativ 500 de pacienți vin zilnic să se trateze Coadă uriașă la Oncologie! Aproximativ 500 de pacienți vin zilnic să se trateze

La Institutul Oncologic Prof.Dr Ion Chirichuță se formează zilnic cozi uriașe de oameni care vin din toată țara pentru a-și trata problemele oncologice.

Conform prefectului Mircea Abrudean, la Oncologie vin zilnic 500 de pacienți și nimeni nu intră în clădire până când nu se efectuează triajul epidemiologic.


Sursă video: Infocluj.eu

„Sunt 500 de pacienți zilnic la IOCN. Trebuie triați și testați înainte de a fi internați și a beneficia de tratament. Sunt pacienți din toată țara, care timp de 2 luni nu au mai beneficiat de tratament de specialitate. Săptămâna trecută au fost 1830 persoane. Din păcate nu pot fi introduși în spital până nu sunt triați și testați cf algoritmului national”, a spus Mircea Abrudean.

4 cadre medicale, pozitiv la Oncologie

Prefectul Clujului a confirmat că la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca au fost depistate 4 cadre medicale pozitive la coronavirus.


„Au fost 2 pozitivi săptămâna trecută, veniți din Rădăuți. Ulterior au mai fost 4 cadre medicale (1 rezident, 2 asistenți și 1 infirmiera) pozitivi, internați la SCBI. Se testează săptămânal personalul medical”, a afirmat prefectul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter