Politică

Deputatul Achimaș-Cadariu: „Femeile rome nu știau că au dreptul să fie incluse în Programul National de Screening pentru Cancerul de Col Uterin”

Deputatul Patriciu Achimas Cadariu la Conferinta Partida Romilor ProEuropa
Deputatul PSD de Cluj, prof. univ. dr. Patriciu Achimaș-Cadariu, a declarat la Conferința Regională a Partidei Romilor „Pro-Europa" din Ardeal că a aflat cu stupoare, cu ocazia implementării unui proiect de prevenție derulat de Institutul Oncologic din Cluj, că „femeile rome nu știau că au dreptul să fie incluse în Programul Național de Screening pentru Cancerul de Col Uterin”.
Sănătate

Planul național de combatere a cancerului riscă să nu mai fie implementat. Emanuel Ungureanu: „Este o chestiune de siguranță națională”

Emanuel Ungureanu: Planul național de combatere a cancerului reprezintă o urgență de siguranță națională/captură Emanuel Ungureanu Facebook.com
Planul Național de Combatere a Cancerului riscă să nu fie implementat la timp, potrivit deputatului USR Emanuel Ungureanu. Din cauza amânării din comisia de sănătate, precum și a lipsei de colaborare dintre grupurile tehnice care trebuiau să elaboreze strategia, pacienții cu cancer riscă nu poată beneficia de un acces rapid la tratamentul vital.Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners