Sănătate

Mână ruptă, fixată de medicii de la UPU Cluj cu nişte cartoane - FOTO

Medicii de la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) Cluj au fixat mâna ruptă a unei femei cu ajutorul unor cartoane - asta acuză fiul pacientei, care semnalează că medicii au procedat astfel deoarece nu aveau atele.

„Mama mea a fost lovită azi de o maşină încercând să traverseze strada neregulamentar şi, după 6 ore de aşteptat la Spitalul de Urgenţă Cluj, au trimis-o cu mâna ruptă la Spitalul de Ortopedie şi i-au improvizat atele dintr-o bucată de carton”, a relatat fiul femeii pentru ştiridecluj.ro.

Acesta spune că medicii le-au recomandat să mai aștepte trei ore pentru ca femeia să fie dusă cu ambulanța la secția de Ortopedie, unde i se va pune un ghips. În plus, o rană deschisă la genunchi a fost pansată cu leucoplast și dezinfectată abia când femeia a ajuns la Ortopedie.


„Orice trusa medicala dispune de atele. Au zis că dacă vrea să o ducă cu ambulanța la Ortopedie să-i pună ghips va trebui să mai aștepte 3 ore. Plus de asta mai are o rană deschisă pe genunchi, de care la Urgență au uitat. Au dezinfextat-o doar la Ortopedie. Trebuia cusută rana. Mi se pare o jignire ca în 2018 să nu aibă la Clinica de Urgență atele și să o trateze așa. La Ortopedie i-au făcut ce au avut de făcut, dar la Urgență am stat 6 ore degeaba. Nici măcar nu i-au dezinfectat tăietura de pe genunchi. Mi se pare inacceptabil”, a mai arătat clujeanul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter