Sănătate

De ce a murit, de fapt, Alexandra. Raportul INML în cazul gravidei de 25 de ani

Alexandra Ivanov avea 25 de ani când s-a stins din viață, după ore întregi de chinuri petrecute în spital.

 

 


Dezvăluiri șocante în cazul Alexandrei Ivanov, tânăra care a fost lăsată ore în șir să agonizeze pe un pat de spital de la maternitatea Botoșani. Raportul INML este gata și a scos la iveală cauza decesului!

 


Cauza morții Alexandrei Ivanov

Alexandra Ivanov, în vârstă de 25 de ani, era însărcinată în luna a treia când a ajuns de urgență la maternitatea din Botoșani. Sângera, așa că a sunat la 112. A fost lăsată de ambulanță în grija medicilor de la Spitalul Municipal Botoșani, însă lucrurile au decurs total invers!

Deși ar fi trebuit să primească cele mai bune îngrijiri, Alexandra a fost lăsată o noapte întreagă cu dureri mari. În cele 7 ore de agonie, tânăra i-a implorat pe doctori să o ajute.


Gravida de 25 de ani a fost lăsată să agonizeze. „Nu mai rezist de durere! Vă rog din suflet”, a fost mesajul ei către medicul de gardă, cu doar 4 ore înainte de a muri. A doua zi dimineața, tânăra a intrat în șoc, iar la o oră distanță a fost declarat decesul ei. La aproape 4 luni de la moartea ei, medicii legiști au publicat raportul care a scos la iveală ADEVĂRATA cauză a decesului. Vezi AICI ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Oficial. Alexandra, tânăra însărcinată care a murit în spitalul din Botoșani, a fost ignorată de medici timp de 7 ore

Alexandra, tânăra însărcinată care a murit în spitalul din Botoșani, și-a dat ultima suflare ignorată de medici. Conducerea unității medicale se lăuda cu noile investiții, inaugurate de Alexandru Rafila

Etichete: botosani gravida moarta
abonare newsletter