Sănătate

Noi echipamente medicale la Spitalul Militar Cluj

Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca cu noi echipamente medicale.

Sursă foto Consiliul Județean Cluj Sursă foto Consiliul Județean Cluj

 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Acordăm o atenție aparte solicitărilor și nevoilor spitalelor clujene, dorința noastră fiind aceea de a contribui în mod direct la creșterea calității actului medical și la îmbunătățirea stării de sănătate a numeroși pacienți. Aparatura medicală de ultimă generație este extrem de importantă în procesul de examinare, diagnosticare și tratare a persoanelor care se confruntă cu diverse probleme de sănătate.”


În cadrul unității sanitare au fost livrate un aparat pentru autotransfuzie, un aspirator mobil și unul fix de secreții bronșice, precum și un set container de sterilizare pentru chirurgie și unul pentru ortopedie.

Valoarea totală cumulată a noilor dotări este de de circa 200.000 de lei iar finanțarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean.

CITEȘTE ȘI:

Spitalul militar din Cluj urmează să fie modernizat. Ministerul Apărării vrea să investească peste 13 milioane de euro în infrastructura medicală

Spitalul Militar din Cluj-Napoca va oferi asistență medicală militarilor răniți din Ucraina

Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la etaj, la Spitalul Militar Cluj! Asistentul l-a găsit întins pe trotuar

Ultimele Stiri
abonare newsletter