Actualitate

Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la etaj, la Spitalul Militar Cluj! Asistentul l-a găsit întins pe trotuar

Un pacient s-a aruncat de la etaj la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, după o intervenție chirurgicală. Bărbatul a fost găsit pe trotuar de un asistent.

Un pacient s-a aruncat de la etaj, la Spitalul Militar Cluj! A făcut o operație și urma să primească diagnosticul Un pacient s-a aruncat de la etaj, la Spitalul Militar Cluj! A făcut o operație și urma să primească diagnosticul

 

 


Bărbatul a fost internat la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca și tocmai ieșișe dintr-o operație, în urma căreia trebuia să primească un diagnostic.

 


La solicitarea monitorulcj.ro, purtătorul de cuvânt al spitalului Cpt. Emilia Sima ne-a transmis mai multe informații:

„În data de 03 decembrie 2021, ora 23.40 un asistent medical din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență «Dr. Constantin Papilian» Cluj-Napoca a identificat o persoană căzută pe trotuarul din fața pavilionului medical al spitalului. Acesta a anunțat compartimentul de primiri urgențe care a constatat decesul. Persoana decedată, un bărbat, în vârstă de 72 de ani, era internată în spital, fiind în recuperare după o intervenție chirurgicală în scop diagnostic. Starea de sănătate a pacientului la internare era bună.


Tribunalul Militar Cluj a deschis o anchetă în acest caz pentru a cerceta cauzele producerii acestui eveniment.”
 

CITEȘTE ȘI:

Un medic din Cluj-Napoca s-a sinucis! S-a aruncat de pe balconul unui hotel mare din Bună Ziua

Cine era tânărul medic care s-a sinucis în Cluj? Avea o carieră strălucită în față: „Era un profesionist”

Ultimele Stiri
abonare newsletter