Sănătate

Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase a fost modernizat. Cum arată clădirea de pe Moților

Consiliul Județean Cluj și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase au finalizat lucrările de modernizare a unor cabinete și spații din incinta ambulatoriului situat pe strada Moților nr. 19.

Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase a fost modernizat. Sursă foto Consiliul Județean Cluj Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase a fost modernizat. Sursă foto Consiliul Județean Cluj

 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm să investim în sănătate. Dorința noastră este aceea de a contribui la îmbunătățirea calității infrastructurii medicale, astfel încât serviciile oferite pacienților să fie la cele mai înalte standarde."


Pentru materializarea acestei investiții, forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu al instituției, 1.117.370 de lei.

Principalele operațiuni efectuate au constat în dezafectarea instalațiilor vechi și a finisajelor existente, înlocuirea pardoselilor, refacerea circuitelor electrice și a instalațiilor sanitare, aplicarea unor noi soluții de finisaj, precum și montarea obiectelor sanitare noi.


„La parterul corpului A au fost modernizate cabinetele de oftalmologie, alergologie, ortopedie pediatrică și sala de recoltare. La etajul 3 al clădirii s-a intervenit asupra unor săli de tratament și a unor spații în care acum își desfășoară activitatea cabinetul de urologie, în cadrul căruia s-a realizat compartimentul de explorări funcționale renale. Nu în ultimul rând, la etajul 4 au fost modernizate cabinetele de ginecologie, balneologie și diabet, fiind, de asemenea, realizat un spațiu pentru sterilizare”, transmite Consiliul Județean Cluj.

CITEȘTE ȘI:

10 milioane de lei pentru dotarea ambulatoriului Spitalului de Urgență Cluj

Nu se mai fac internări în spitalele din Cluj? „Sunt o serie de patologii care pot fi tratate în ambulatoriu”

Raed Arafat vrea un sistem prin care să se poată conecta medicii de familie cu ambulatoriile de specialitate

Ultimele Stiri
abonare newsletter