Sănătate

10 milioane de lei pentru dotarea ambulatoriului Spitalului de Urgență Cluj

A fost lansată licitația pentru dotarea ambulatoriului Spitalului Clinic Judetean de Urgență Cluj-Napoca.

10 milioane de lei pentru dotarea ambulatoriului Spitalului de Urgență Cluj 10 milioane de lei pentru dotarea ambulatoriului Spitalului de Urgență Cluj

 

 


Consiliul Județean a lansat licitația pentru achiziționarea unor dotări medicale pentru ambulatoriul Spitalului de Urgență, în valoare de circa 10,89 milioane de lei.

 


Contractul este împărțit în 8 loturi, după cum urmează: lot 1 - mobilier medical; lot 2 – diverse echipamente; lot 3 – ecografe; lot 4 – echipamente endoscopie; lot 5 – echipamente radiologie; lot 6 – echipamente chirurgie; lot 7 – diverse echipamente; lot 8 – Oftalmologie.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca este una dintre cele mai mari unităţi sanitare cu paturi din România şi are atribuţii de „Spital Regional de Urgenţă I A”. Implementarea proiectului ”Dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca” va conduce la creșterea accesibilitătii și calității serviciilor furnizate în cabinetele de specialitate din cadrul Ambulatoriului Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca, prin dotarea corespunzătoare a ambulatorului, care este și obiectivul general al proiectului”, se arată în anunțul de achiziție publică.


Termneul limită pentru depunerea ofertelor este data de 28.10.2020.

CITEȘTE ȘI


Aparatură performantă în valoare de 250 mii de lei la Spitalul de Copii din Cluj

 

 

 

abonare newsletter