Politică

Alin Tişe: Ponta a făcut o lege pentru el

Senatorul clujean Alin Tişe solicit Corpului de Control Politic al lui Victor Ponta să controleze de urgenţă modul în care prim-ministrul Ponta a emis ordonanţa de urgenţă privind posibilitatea renunţării la titlul de doctor.

Alin Tişe Alin Tişe

Alin Tişe consideră că prim-ministrul Victor Ponta a dat pentru el un act normativ.

“O ordonanță de urgenţă aberantă prin care ministrul educației spune că "sunt mulţi cetățeni în România care vor să renunțe la titlul de doctor". Acești mulţi cetățeni sunt de fapt "unul singur - V. Ponta". Asta în timp ce același prim-ministru folosește corpul de control politic, acest grup infracțional organizat, ca poliție politică, asemeni Securității comuniste”, este de părere senatorul clujean.


Tişe cere “corpului de control politic al lui Ponta să controleze activitatea prim-ministrului şi să stabilească daca este legal să-şi emită pentru sine o ordonanță de urgenţă. Solicit lui V. Ponta să dea o ordonanță de urgenţă prin care să stabilească că acest grup infracțional organizat - Corpul de Control - începând de mâine să devină poliție, procuratură, instanță de judecată, Curte de Conturi. Toate într-un singur „corp”, condus evident de comunistul Ponta”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter